Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriInstagramMobirollerSosyal Medya

Instagram profilimi kaç kişinin ziyaret ettiğini nasıl öğrenebilirim?

Sosyal ağlarda gezinme muhtemelen birçoğunuzda günün büyük bir dilimini kapsıyor. İnsanları ya da grupları takip ediyorsunuz, onlar da sizi takip ediyor, bazılarıyla etkileşime geçiyorsunuz derken saatlerin geçtiğinin farkına varmıyorsunuz? Şu sıralar özellikle Instagram zamanın en fazla harcandığında sosyal  medya platformu. Peki şu soruyu hiç kendinize sordunuz mu? Instagram profilimi kaç kişi ziyaret etti?

Instagram’da profil ziyareti başta olmak üzere bazı istatistikleri görebileceğimiz bir sistem mevcut. Ancak öncesinde işletme profiline geçmeniz gerekiyor. Bu haberimizde bunu keşfetmenize yardımcı olacağız. Ve bu işlem sadece birkaç dakikanızı alacak.

Instagram profilimi işletme hesabına çevirme

1. Profilinizi işletme hesabına çevirerek günlük ya da haftalık profil ziyaretlerini görüntüleyebileceksiniz. Bunun için öncelikle Instagram’da Ayarlar menüsüne geçiş yapın. Burada “Bir işletme hesabı ekleyin” seçeneğini göreceksiniz.

2.Bir sonraki aşamada “mevcut hesabı dönüştür” alanını seçiyoruz.

3.Bir sonraki aşamada işletme profili için kategori seçiyoruz. Ben burada kişisel Blog’u seçtim.

 

4.Bu aşamada e-posta ve telefon numaramızın doğrulu soruluyor.  Doğru ise onaylayıp geçiyoruz.

 

5.İletişim seçenekleri doğru ise onaylayıp geçiyoruz. Ayrıca İşletme hesabına geçiş yaptığınızda profilinizde gizliliğin kalkacağı uyarısı yapılıyor.

6.Instagram işletme hesabınızı dilerseniz Facebook ile senkronize edebilirsiniz.

7. Artık bir işletme hesabına sahipsiniz ve ilgili bölümden istatistiklere erişebileceksiniz. Henüz geçiş yaptığınız için veri olmayacaktır, ancak bir hafta sonra profilinizi kaç kişinin ziyaret ettiğini ve diğer verileri bu bölümde görmeye başlayacaksınız.

Uyarı! “Ayarlar > Hesap > Tekrar kişisel hesaba geçiş yap” yolunu izleyerek hesabınızı eski haline getirebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu