Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO yeni hibrit zoom teknolojisi ile çığır açacak!

OPPO’nun yeni tanıttığı hibrit zoom teknolojisi devrim yaratmaya geliyor. OPPO’nun yeni telefonları zoom konusunda rakipsiz olabilir.

Çinli teknoloji üreticisi OPPO bugün, tüm odak uzunluklarında keskin, kayıpsız görüntü deneyimi için yeni nesil hibrit zoom teknolojisini tanıttı. Firma “Ne görürsen onu alırsın” mottosu ile fotoğraf deneyimi sunacağını söylüyor. Bu yeni teknoloji büyük bir sensör ve gelişmiş görüntüleme algoritmalarının yanı sıra yeni periskopik zoom lens yapısı tarafından desteklenecek. Peki, OPPO’nun yeni zoom teknolojisinde neler yer alacak?

OPPO’nun yeni hibrit zoom özelliğinin tüm detayları!

  • Geliştirilmiş optik performans ve görüntü çözünürlüğü için toplam 7 lens kombinasyonu kullanılacak. Bu kombinasyonda üç grup periskop zoom lens olarak konumlandırılacak.
  • Lens grupları, odağı ayarlamak için birlikte çalışacak.
  • İki grubun esnek hareketine dayanan teknoloji, 85 mm ve 135 mm’lik eşdeğer odak uzunluklarında optik yakınlaştırma sağlayacak.
  • Lens grupları f/3.3 ve f/4.4 diyafram açıklıklarını kullanarak lenslerin optik özelliklerini tam olarak kullanacak.
  • Büyük sensör, 85 mm ila 280 mm odak uzaklığı için çok odak uzunluklu bir görüntü füzyon teknolojisini barındıracak. Bu teknolojide çoklu kamera görüş alanı hizalama teknolojisi ve süper çözünürlüklü algoritmalar yer alacak.
  • Sistemde özel olarak tasarlanmış 16 bitlik yüksek hassasiyetli bir sürücü, otomatik odaklama ve optik stabilizasyon modüllerini içerecek.
  • En yeni hibrit yakınlaştırma sistemi, yaklaşık 32 milyon piksel maksimum çıktıya sahip 16:11 genişliğinde ve büyük bir görüntüleme sensörünü kullanacak.
  • 4’ü 1 arada piksel gruplama teknolojisini destekleyen sistem, hem yakın hem de uzak mesafelerde FHD deneyim sunacak.

OPPO ayrıca, yeni hibrit yakınlaştırma teknolojisi kullanılarak çekilen bazı kamera örneklerini paylaştı. Bu örneklere ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

hibrit zoom

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu