Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy S8 mavi renk nihayet satışa sunuluyor

Samsung mart ayında düzenlediği etkinlikte yeni amiral gemisi telefonları Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için siyah, gri, gümüş mavi ve altın renkleri görücüye çıkarmıştı. Yayınlanan bir görüntü Samsung’un Roze altın renk seçeneğini de hazırladığını göstermişti. Haberimize asıl konu olan gelişme ise mercan mavisi Galaxy S8’in ne zaman satışa sunulacağı. Konuya ilişkin ünlü sızıntı kaynağı @evleaks Galaxy S8 mavi renk seçeneğinin çok yakında raflarda olacağını duyurdu.

Galaxy S8 mavi renk
Galaxy S8 mavi renk

Galaxy S8 mavi renk seçeneği geliyor

Galaxy S8 ve Galaxy S8+ mavi renk seçeneğinin zaten iyi seviyede olan telefon satışlarına kayda değer bir katkı yapması bekleniyor, zira birçok kullanıcı mavi rengi sabırsızlıkla bekliyor. Hatırlayacak olursak; mavi renk geçen yıl ilk olarak Galaxy Note 7 modelinde kullanılmıştı ve kullanıcıların beğenisini kazanmıştı.

Galaxy Note 7’nin pil kaynaklı patlaması ve bir süre sonra piyasadan toplatılmasının ardından mavi renk seçeneğini bu defa Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerinde karşımıza çıktı. Mavi renk seçeneği hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Samsung Galaxy C10 geliyor! İşte son bilgiler

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu