Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Wi-Fi Sorunu Yaşayan Xiaomi Mi 11 Ultra Kullanıcılarına Müjdeli Haber

Xiaomi Mi 11 Ultra modellerinde yaşanan wi-fi sorunları nedeniyle bir değişim programı başlatıldı. Sorun yaşayanlara Xiaomi 12 Pro veriliyor.

Xiaomi, mobil dünyasının ses getiren telefonlarından biri olan Xiaomi Mi 11 Ultra modelini 2021’in başında duyurdu. Kamera yetenekleri ve ikinci mini ekranıyla tüm dikkatleri üzerine çeken telefonda son dönemde can sıkan bir gelişme yaşanmakta. Kullanıcıların aktardıklarına göre telefonda Wi-Fi sorun ortaya çıktı.

Bu durum Xiaomi Hindistan tarafından kabul edildi ve marka şimdi bu kullanıcıları mağdur etmemek için bir kampanya başlattı. Xiaomi’den yapılan açıklamaya göre Wi-Fi sorunu yaşayan kullanıcılar yetkili servislere gelip burada Mi 11 UItra yerine 12 Pro modelini alıp götürebilecek. Bitmedi, Xiaomi ayrıca 365 $ ek ödeme yaparak dileyen kullanıcıların Xiaomi 13 Pro modelini de satın alabileceklerini söyledi.

Xiaomi Hindistan Başkanı Muralikrishnan B, kullanıcıların beklenen deneyimi yaşamamasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve tüketicilere markanın kalitesi konusunda güvence vermek için gerekli adımları atma sözü verdi. Xiaomi Mi 11 Ultra’nın ülkemizde resmi olarak satışa sunulmadığını belirtelim.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra’da Snapdragon 888 yonga seti yer alıyor. 6.7 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde ve 120Hz ekrana sahip olan modelde üç arka kamera bulunuyor. Ana kamerada 50 megapikselllik bir sensör yer alırken, buna 48 megapiksel ultra geniş açılı ve 48 megapiksel periskop kamera eşlik ediyor. Harman Kardon destekli stereo hoparlör, 67 wat hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil, ekran altı kamera, IP68 sertifikası ve arka kısımda ikinci mini ekran telefonun öne çıkan diğer özellikleri.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu