Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Black Shark 2 Pro AnTuTu’da karşımıza çıktı, ilk görüntüsü sızdı


30 Temmuz tarihinde resmi duyurusu gerçekleşecek Black Shark 2 Pro AnTuTu testinde ilk gövde gösterisini yaptı. BlackShark DTL-A0 model numarasıyla kriter testinde beliren telefonun bazı öne çıkan özellikleri de bu sayede kesinlik kazanmış oldu.

Black Shark 2 Pro AnTuTu testinde!

6.39 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü AMOLED ekrana sahip olacak telefona beklendiği gibi Snapdragon 855 Plus işlemcisi güç verecek. Qualcomm’un yakın zamanda duyurduğu işlemci, Snapdragon 855’e göre GPU tarafında önemli bir yükseltme sağlıyor. AnTuTu sonuçlarında zaten bu yükseltmenin etkilerini görebiliyoruz.

Black Shark 2 Pro AnTuTu puanı

Black Shark2 Pro, Snapdragon 855 işlemcili Black Shark 2 ile kıyaslandığında ortalama %8’lik bir puan artışı sağlıyor. Black Shark 2’nin 375 bin olan ortalama puanı Pro modelde 405 bin seviyesini aşıyor.

Bireysel puanlara bakıldığında, CPU puanları % 3,3, GPU puanları% 14,7 ve MEM puanları% 11,7 artarken, UX (arayüz) puanları AnTuTu’ya göre fazla bir değişiklik göstermedi.

Android 9 Pie, 12GB RAM, 256GB dahili depolama (muhtemelen UFS 3.0) telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

Son olarak Black Shark2 Pro’nun sızan görüntüsüne değinelim. Arkada RGB ışıklandırmalarının yer verileceği telefonda çift kamera kullanımı sürüyor. Parmak izi tarayıcısı da bir kez daha ekran altına yerleştirilecek.

Black Shark 2 Pro’nun başlıca özellikleri ve genel görünümü hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce Black Shark 2 Pro, geçtiğimiz gün tanıtılan ve bu defa uygun fiyatlı gelen Asus ROG Phone 2’ye rakip olur mu? Alt bölüme yorum bırakmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu