Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Pocket S Temaları Yayınlandı! Hemen Deneyin


Geçtiğiz gün tanıtılan Huawei Pocket S katlanabilir telefonun temaları yayınlandı. Bu temaları Huawei telefonunuzda deneyebilirsiniz.

Huawei geçtiğimiz günlerde ikinci nesil kapaklı katlanabilir telefonu olan Huawei Pocket S modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Snapdragon 778G işlemcisinden güç alan telefon orijinal P50 Pocket’a göre rekabetçi bir fiyattan tüketicilerle buluştu.

Telefonun satışa sunulmasının üzerinden çok geçmeden önce duvar kağıtları şimdi de sistem temaları indirilebilir hale getirildi. Pocket S modelinde ön yüklü 6 tema bulunuyor. Bu temaları buradaki linkten indirip mevcut Huawei telefonunuzda deneyebilirsiniz.

Temaları indirdikten sonra zip dosyasından çıkarmanız ve telefonunuzun dahili depolama biriminde temalar klasörüne taşımanız gerekiyor. Daha sonra akıllı telefonunuzda Temalar uygulamasını açarak yüklediklerinizden birini uygulayabilirsiniz. Bu temaların en son Huawei yazılım sürümleri için tasarlandığını belirtelim. Temaları yükleyebilirsiniz ancak bazı durumlarda Huawei Pocket S’e benzemeyebilir.

Huawei Pocket S Fiyatı ve Özellikleri

Telefon kısa süre önce altı renk seçeneğiyle satışa sunuldu. 8GB RAM + 128GB versiyonu 826 $, 8GB RAM + 256GB’lık seçeneği ise 895 $ fiyat etiketi taşıyor.

Huawei Pocket S’te 120 Hz kare hızına sahip Full HD + çözünürlüğünde (2790 x 1188 piksel) 6.9 inç büyüklüğünde AMOLED ekran yer alıyor. Kapak üzerinde dışta ayrıca 1.04 inç büyüklüğünde bir ekran daha bulunuyor. Telefonda çift kamera yer alırken, bu kameralar 40 megapiksel ve 13 megapiksel çözünürlüğünde. Ön bölüme konumlandırılan kamera ise 10.7 megapiksel çözünürlüğünde. 40 watt hızlı şarj desteğine sahip telefon kutudan HarmonyOS 3.0 sürümüyle çıkıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu