Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Kapaklı Katlanabilir Telefon İçin Kolları Sıvadı

Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre Xiaomi bu defa dikey yönlü katlanabilir bir telefon üzerinde çalışıyor. Galaxy Z Flip’e rakip geliyor.

Xiaomi bir süredir katlanabilir akıllı telefonlar piyasaya sürüyor. Markanın şu ana kadar duyurduğu katlanabilir telefonlarda kitap şeklinde açılıp kapanan modellerdi. Yeni bir rapora göre marka bu defa dikey yönlü bir katlanabilir telefon hazırlıyor.

Mobil dünyasının bir numaralı bilgi kaynağı Digital Chat Station, Xiaomi’nin zaten böyle bir projesi olduğunu ve akıllı telefonun son derece ince ve hafif olacağını iddia etti. Kaynak ne yazık ki telefon hakkında başka bilgi vermedi.

Xiaomi Uygun Fiyatlı Katlanabilir Telefon Hazırlıyor

Merak edilen Xiaomi’nin hazırlamakta olduğu kapaklı katlanabilir telefonun ne kadarlık bir fiyattan satışa sunulacağı. Galaxy Z Flip serisi şu an itibariyle bu segmenti domine ediyor. Fakat Huawei Pocket serisi ve son tanıtılan kapaklı Motorola telefonlarla birlikte rekabet kızışmış durumda. Motorola Moto Razr 40, orta segment bir katlanabilir telefon olurken, telefon sadece 560 $’dan satışa sunuldu. Xiaomi’nin Samsung Galaxy Z Flip serisinden ziyade Moto Razr 40’ı hedef alan bir model oluşturması bekleniyor.

Xiaomi son olarak geçen yıl ağustos ayında Mix Fold 2 adlı katlanabilir telefonuyla sahne aldı. Kapaklı katlanabilir telefon da yine bu yaz çıkış yapabilir. Önümüzdeki günlerde telefona dair daha fazla bilginin ortaya çıkmasını bekliyoruz. Yine yaz döneminde Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5’in tanıtılacağını hatırlatalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu