Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Moto G9 Plus en net hali ve özellikleriyle karşımızda!!!


Motorola’nın bir süredir üzerine çalıştığı orta sınıf modeli Moto G9 Plus, bugün en net haliyle sızdırıldı.

Son zamanlarda orta sınıf ve bütçe dostu telefonları ile karşımıza çıkan Motorola, yakında orta sınıf ailesine Moto G9 Plus modelini ekleyecek. Daha önce çeşitli sertifika sitelerinden geçen bu cihaz, tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla birlikte en net görüntüsüyle beraber tanınmış bir kişi olan Evan Blass tarafından paylaşıldı.

Moto G9 Plus’ın teknik özelliklerine değinecek olursak cihaz, daha öncede belirtildiği gibi 4GB RAM ve 128GB’lık bir dahili hafıza ile gelecek. Buna ek olarak 30W hızlı şarjı destekleyen 4.700 mAh’lik bir pil kapasitesine de sahip olacak. Böylece şarj konusunda çok fazla sıkıntı çekmeyeceksiniz.

İşlemci hakkında konuşacak olursak Moto G9 Plus’un hangi yonga setinden güç alacağı şu anda belirsiz. Ancak bazı kaynaklar Snapdragon 720G olacağı hakkında bazı söylemlerde bulunuyor.

Tasarım açısından bakacak olursak Moto G9 Plus, yukarıda da gördüğünüz üzere diktörtgen yapılandırmaya sahip bir kamera ile geliyor. Aynı zamanda bu kamera da 64 megapiksellik bir ana lens bulunuyor.

Ön tarafa bakacak olursak cihaz, tıpkı günümüz modası gibi InfinityO delikli tam ekran ile gelecek. Ayrıca selfie kamerası da bu deliğin içerisinde yer alacak.

Telefonun parmak izi tarayıcısı, resimden de anlaşıldığı üzere ekranın üzerinde ya da arkasında bulunmayacak. Ancak bu, yan tarafta yer alan güç tuşunun üzerinde olacak. Yani güç+parmak izi tarayıcısı birlikte yer alacak.

Son olarak Ekim ayında piyasaya sürülmesi beklenen Moto G9 Plus’ın, 280 dolarlık bir fiyat etikete sahip olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu