Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi Note 9 Pro Aniden Alev Aldı! Xiaomi Kullanıcı Hatası Dedi!

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin akıllı telefon modelleri arasında yer alan Redmi Note 9 Pro aniden alev aldı. Şaştık kaldık.

Akıllı telefon patlama ve aniden alev alma vakaları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere geçen ay yaptığımız Samsung haberlerinden bir tanesin de kullanıcın çantasında şarj olan telefonun aniden alev aldığını, kullanıcının yüzünün ve saçlarının yandığından söz etmiştik. Bugün ki bu haberimizde de Xiaomi‘nin alt markası olan Redmi’nin bir telefonun alev almasından bahsettik. Yaşanan gelişmeler oldukça can sıkıcı bir vaziyet alırken konuyla ilgili Çinli üreticinde de açıklama geldi. Redmi Note 9 Pro aniden alev alınca ortalık karıştı.

Günümüzün en popüler ve en büyük akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi haline gelen Xiaomi oldukça güzel satışlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Birbirinden farklı amiral gemileri ile milyonlara ulaşmaya devam eden teknoloji devi Redmi serisi ile de 200 milyon akıllı telefon satışını geçtiğimiz aylar da devirmişti. Bugün bir telefon modelinin alev alması ile gündeme gelen şirket açıklama yaptı.

Redmi Note 9 Pro
Redmi Note 9 Pro

Redmi Note 9 Pro Alev Aldı

Aslında Xiaomi marka bir telefonun patlaması yada yanması günümüze kadar pek görülmedi. Genellikle Samsung marka telefonlar bu tür vakalar ile gündeme geldi. Şirket en son geçtiğimiz yıl iki farklı vaka ile gündeme geldi. Geçtiğimiz yıl Redmi Note 7 Brezilya’da patladı ve bir kadının yaralanmasına neden oldu. daha sonra da Hindistan’da Redmi Note 7 Pro aniden alev almış ve neredeyse bir adamı yakmıştı. Bugün de yeni bir vaka ortaya çıktı. Markanın bir Twitter kullanıcısı olan Priyanka Prava yaptığı paylaşımda Redmi Note 9 Pro’nun alev aldığını belirti. Kullanıcı cep telefonunu Aralık 2020’de küçük erkek kardeşi için aldığını iddia ederken, akıllı telefonun görünürde bir sebep olmaksızın aniden duman çıkardığını belirti. Ardından cihazı suya atan çocuk daha sonrasında cihazın ekranının kırıldığını, yandığını gördü. Olay da kullanıcı yaralanmazken Xiaomi konuyla ilgili yaptığı açıklama da sorunun müşteri kaynaklı olduğunu belirtti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu