AndroidGenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme kulaklık pazarında Xiaomi’yi ikiye katladı!

Bugün ortaya çıkan verilere göre Hindistan pazarında Realme kulaklık satışlarını arttırdı ve rekor satış elde etti. İşte Realme’nin başarısı…

OPPO alt markası olan Realme, son dönemde oldukça agresif bir politika yürütüyor. Hem reklam kampanyaları, hem de oldukça rekabetçi ürünleri ile pazarda gençleri hedef alan Realme kulaklık pazarına da ilginç bir şekilde OPPO‘dan daha önce girmeyi başardı. Hindistan pazarında inanılmaz bir başarı yakalayan şirket kablosuz kulaklık pazarında da ilk üçe oturmayı başardı.

Hindistan pazarında yapılan araştırmaya göre Realme bu alanda da büyük bir çıkış yakaladı ve pazarın %10‘luk kısmına hakim olarak üçüncü olmayı başardı. İlk sırada Hintli Boat firması bu pazarın %20‘lik kısmına hitap ediyor. İkinci sırada ise %19 ile Samsung bulunuyor. %5 ile dördüncülük koltuğunu Xiaomi ile Sony paylaşıyor. Evet, ilginç bir şekilde Sony bu pazarda kulaklık satışlarında oldukça iyi.

Realme Buds Q

Realme, giyilebilir teknolojiler konusunda bu kadar iyiyken bize Redmi markasının bu listede olmamasını anlayamadık. Xiaomi bugün listede çok aşağıda kalıyor. Zira baktığımızda Xiaomi ve Redmi markaları Hindistan pazarında %46 gibi bir satış oranına sahipken giyilebilir ürünler pazarında tercih edilmemesi bize çok ilginç geldi.

Sony gibi Hindistan pazarında hiç telefon satamayan bir üretici ile %5’lik pazar payını paylaşan Xiaomi’nin bu konuda neyi yanlış yaptığını da düşünmesi gerekiyor.

Editörün Notu

Realme kulaklıklar bize gelmediği için test etme imkanımız olmadı ama eminiz iyidirler yani!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu