Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung One UI Watch Arayüzünü Duyurdu

Google ortaklığında geliştirilen Samsung One UI Watch arayüzü tanıtıldı. Samsung’un yeni arayüzü ilk olarak Galaxy Watch 4’te yer alacak.

Samsung, yeni akıllı saatlerine güç verecek yazılım hakkında daha fazla ayrıntıyı açıkladı. Google ve Samsung’un Wear OS ve Tizen’i birleştirmek için çalıştığını ve yeni birleşik platformun Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4 ile geleceğini zaten biliyorduk. Samsung One UI Watch ismini taşıyan yeni arayüz deneyimi Samsung saatlere pek çok önemli gelişmeyi getiriyor.

Samsung One UI Watch Neler Sunuyor?

Şirket, One UI Watch arayüzü ile Galaxy telefonlar ve akıllı saatler arasında daha güçlü bir entegrasyon hedefliyor. Kullanıcı deneyimini zenginleştirmeyi hedefleyen yeni arayüzde kullanıcıları telefonlarına bir uygulama yüklediklerinde, akıllı saatiniz otomatik olarak saat uygulaması sürümünü de yükleyecektir.

Samsung, telefonda gerçekleştirilen işlemlerin saatle anında senkronize olduğunu da belirtiyor. Örneğin, telefonunuzda birden fazla saat diliminiz varsa bunlar saatinizde de görünür. Ayrıca engellenen bir kişi listeniz varsa, bunlar saatinizle senkronize edilmekte. Akıllı saatin ayarlar menüsü de telefonun menüsüne benzeyecek şekilde tasarlandı.

Yeni akıllı saatler, saat yüzlerinde yetersiz kalmayacak, Samsung ayrıca bu yıl geliştiricilere sunmayı planladığı yeni bir saat yüzü tasarım aracı gösterdi.

Öte yandan Adidas Running, GOLFBUDDY Smart Caddie, Strava ve Swim.com, Calm or Sleep Cycle, Spotify ve YouTube Music, Google Haritalar gibi üçüncü taraf uygulamaları doğrudan Galaxy Watch’ta Google Play’den indirilebilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu