Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus Nord CE 5G Detaylandırıldı!

10 Haziran’da lansmana çıkacak olan OnePlus Nord CE 5G özellikleri nihayet detaylandırıldı.  RAM, depolama ve daha fazlası işte detaylar.

Akıllı telefon pazarı kızışmaya devam ediyor. Milyon doların döndüğü pazar bu yıl yüz de 34 büyüdü. Birbirinden farklı şirket yeni akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye devam ediyor. Yeni telefonlar da birbirinden farklı özellikler ile rakiplerine fark atmaya çalışıyor. Geçtiğimiz günler de ve haftalarda da haberlerimiz de sıkça yer alan OnePlus Nord CE 5G bugün özellikleri ile radarımıza yakalandı. Şık ve aerodinamik bir tasarımla gelecek olan telefon modelinin özellikleri detaylı olarak ortaya çıktı. 10 Haziran’da lansmana çıkacak olan akıllı telefon, epey satacak gibi görünüyor.

Devasa ekranı ile oyun oynayan kullanıcılara da hitap edecek olan akıllı telefon, Snapdragon 750G yonga setine sahip olacak. 16MP ön kamerası ile selfie çektirecek olan telefon modeli şık olacak.

"<yoastmark

OnePlus Nord CE 5G Özellikleri

6.43 inç AMOLED 90Hz ekran yenileme hızına sahip olan CE 5G 8 GB RAM + 128GB depolama ile karşımıza çıkacak. 64MP’lik birinci kamera kurulumuna ek olarak cihaz farklı renk varyantlarına da sahip olacak. Ayrıca cihaz 8GB RAM + 128GB depolama varyantına ek olarak 12GB RAM + 256GB depolama seçeneğine de sahip olacak. Kömür mürekkebi olarak ifade edilen özel bir renk ile karşımıza çıkacak olan telefon modeli, Snapdragon 750G işlemciden güç alacak. Merakla beklenen akıllı telefon modeli 10 Haziran’da duyurulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu