Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi K20 Pro yeni Pocophone F2 mi oluyor?


Xiaomi‘nin alt marka olarak pazara sunduğu Pocophone serisi yakına tarih olacak gibi görünüyor. Zira Xiaomi, Poco serisi sonrasında Redmi ile yollarını ayırdı ve Xiaomi bu noktada tüm “daha ucuz” telefonları Redmi altında toplamak istiyor. Birçok kişinin Pocophone F2 serisini beklediğini biliyoruz ama bu haber bazı arkadaşlarımızı üzebilir.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Pocophone F2
Pocophone F2

Pocophone F2 gelmeyecek mi?

Bir süredir haberlerini yaptığımız Redmi K20 Pro serisi anladığımız kadarıyla Poco F2 olacak gibi görünüyor. Henüz net bir şey söylemek mümkün değil; çünkü Çinli üreticilerin ne zaman ne karar vereceklerini de tam olarak bilemiyoruz. Snapdragon 855 yonga seti kullanan K20 Pro modeli yeni Poco serisinin yerini mi alacak yoksa biraz değişiklik yapıp Xiaomi Poco serisine devam mı edecek bilemiyoruz ama; 6,39 inç AMOLED ekrana, ekrana, Snapdragon 855 yonga setine, arkada 48 megapiksel arka, 8 megapiksel geniş açı, 16 megapiksel telefoto lense sahip, telefonun yeni Poco F2 serisi olacağını da bu noktada söyleyelim…

Xiaomi telefon pazarlamasında sınırları aşıyor! Bu kadar da saçmalanmaz ki!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu