Akıllı TelefonAndroidGenelMotorola

Motorola Razr+ 2023 Tek Rakibi Hızlı Gonzales!

Motorola Razr+ 2023 şarj hızı, 3C sertifikası ile onaylanmıştır. Motorola’nın yeni telefonunda 33W kablolu şarj özelliği bulunacak.

Telefon, XT-2321-2 model numarasıyla ortaya çıktı. Bununla birlikte, adından özel olarak bahsedilmedi, bu nedenle Motorola Razr2023 mü yoksa Motorola Razr+ 2023 mü olacağı hala tartışılıyor. Kaynaklar ikincisinden bahsetmeye devam ediyor, bu yüzden haberimizin konusu bu.

Daha önce telefonun 3.640 mAh bataryaya sahip olacağı ortaya çıkmıştı. Aslında birlikte 3.640mAh birimi oluşturacak iki pile sahip olacak. Motorola, 2.850 mAh pil ve 790 mAh pil içerecek. Bugünlerde kapaklı telefonlar söz konusu olduğunda bu standart bir uygulamadır.

Motorola Razr 2022

Bu yakışıklı selefinden önemli ölçüde farklı olacak. Nasıl? Dış ekranın çok daha büyük olacağını tahmin ediyoruz. Dış ekran, çift kamera kurulumunun etrafından dolaşacak. Telefonun arka plakasının gerçekten büyük bir bölümünü kaplayacak. Yine de Galaxy Z Flip 5 benzer bir yaklaşım kullanacak gibi görünüyor. Bu noktada gerçekten çok fazla özellik bilgimiz yok, ancak cihaz muhtemelen bu konuda iyi donanımlı olacak. 120Hz çözünürlüğe sahip bir fullHD+ ana ekranın kullanılacağını tahmin ediyoruz.

Dış ekran önceki telefondan çok daha büyük olacak ve bir OLED paneli olacak. Arkada iki kamera yer alacak. Motorola’nın ana geniş açı birimine ek olarak bir ultra geniş kamera kullanmayı planladığını tahmin ediyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu