Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriNokiaTeknoloji

Nokia C1 Plus ucuz telefon isteyenler için satışa sunuldu

Geçtiğimiz haftalarda tanıtımı yapılan Nokia C1 Plus Çin’de satışa sunuldu. Telefon özellikle uygun fiyatı ile dikkat çekiyor.

HMD Global 14 Aralık tarihinde Nokia C1 Plus akıllı telefonun tanıtımını yaptı. Firma ilk olarak Çin’de akıllı telefonun satışına başladı. Telefon giriş seviye kullanıcılar için oldukça ideal ve uygun fiyatlı olması bir çok kullanıcı tarafından tercih edilme sebebi olabilir.

Nokia C1 Plus akıllı telefonun teknik özellikleri ve fiyatı

Telefon 2019 yılında piyasaya sürülen C1’in güncellenmiş bir versiyonudur. Telefonda HD + çözünürlüğe sahip 5.45 inç ekran bulunuyor. Telefonda 1,4 GHz dört çekirdekli işlemci yer alıyor. 1 GB RAM ve 16GB dahili depolama alanı bulunuyor. Telefonun ön tarafında yüz tanıma ve LED flaş destekli 5 megapiksel bulunuyor. Arka kısmında ise LED flaşlı ve HDR destekli 5 megapiksel kamera bulunuyor. Android 10 yüklü olarak gelen telefonda 5W şarjı destekleyen 2.500mAh pil bulunuyor. Telefonun arka paneli plastikten yapılmıştır ve eski C1’in aksine bu modelde Google Asistan’a erişmek için özel bir düğme bulunmuyor. Telefonun mavi ve kırmızı olarak iki adet renk seçeneği mevcut.

Nokia C1 Plus

Firma tarafından telefonun Çin’de satış fiyatı 76 dolar olarak açıklandı. HMD Global telefonun küresel pazarda satışa sunulması konusunda bir açıklama yapmasa da kısa bir süre içinde bir çok ülkede satışa sunulmasını bekliyoruz. Özellikle uygun fiyatlı telefon isteyen kullanıcılar için oldukça avantajlı olan telefon ülkemizde de satışa sunulması durumunda iyi bir satış rakamına ulaşmasını bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu