Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuDonanımGüncel Teknoloji HaberleriOPPOTeknoloji

10 GB RAM gücüne sahip Oppo R17 göründü!

İkonik tasarıma sahip amiral gemisi modeli ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Oppo yeni akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Find X modelinde olduğu gibi yüksek ekran gövde oranı ile gelecek olan Oppo R17 çentik benzeri ekran deliği adı verilen yapıya sahip olacak.

Orta segmentin en güçlü akıllı telefonu olmaya aday

6.4 inç büyüklüğünde ekranı bulunan cihazın ekran gövde oranı bir hayli yüksek. 157,5 x 74,9 x 7,5 mm ölçülerinde olduğu belirtilen cihazın batarya kapasitesi ise 3.415 mAh. Ekranda yer alacağı belirtilen parmak izi sensörü ise TENAA sertifika alımında bildirilen görsellerde cihazın arkasında konumlandırılmış. Bu tasarımın standart modele ait olduğu, Pro modelinde ise parmak izi sensörünün ekranın altında yer alacağı tahmin ediliyor. Ayrıca cihazın arkasındaki dikey konumlandırılmış çift arka kamera dikkat çekiyor.

Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 710 işlemciden güç alması beklenen cihazın 2 farklı model ile gelmesi muhtemel. PBEM00 ve PBET00 kod adlarına sahip olan modellerin biri Oppo R17 Pro adı ile gelebilir. Standart olarak 6GB RAM’in yer alması beklenen R17’nin Pro versiyonunda 10GB RAM kullanılacağı belirtiliyor.

Çift arka kameranın göze çarptığı cihazın ön tarafında ise Essential Phone’da olduğu gibi oval tasarıma sahip ve oldukça küçük bir çentik var. 3D yüz tanıma sisteminin yer alacağı cihazın Gorilla Glass 6 ile korunacağı da gelen bilgiler arasında. Ağustos ayının sonunda tanıtılması beklenen cihazın nasıl bir fiyatla satışa sunulacağı da merak konusu.

Xiaomi Pocophone F1 Antutu test soncu göründü!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu