Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuawei

Huawei Mate 50 Pro, Turbo şarj Özelliğini Alıyor

Huawei Mate 50 Pro için yayınlanan son güncelleme Turbo şarj özelliğini getirdi. Güncellemede kamera iyileştirmeleri de mevcut.

Huawei Mate 50 Pro için Çin’de yeni bir güncellemenin dağıtımına başlandı. Güncellemenin öne çıkan gelişmesi olarak Turbo şarj özelliği gösterilebilir. Bu özellik, Mate 50 Pro’nun normalden daha hızlı şarj edilmesini sağlayacak. Huawei birkaç gün önce benzer özelliği P50 serisine sunduğunu hatırlatalım.

Huawei Mate 50 Pro Güncelleme Alıyor

Turbo şarj özelliği genişliyor. Yeni özellik 3.0.0.187 yapı sürümü ve 0.98 gigabaytlık bir paket boyutuyla bu defa Mate 50 serisine sunuldu. HarmonyOS 2 tabanlı telefona getirilen yeni özelliğin küresel çaptaki kullanıcılara ne zaman sunulacağı bilinmiyor. Turbo şarj özelliğiyle birlikte Mate 50 Pro’nun şarj sürecinin ne kadar kısaldığı ise henüz açıklanmadı. Telefonda 66 watt hızlı şarj desteğine sahip 4.700 mAh büyüklüğünde bir pil bulunuyor. Bu pil ayrıca 50 W kablosuz süper hızlı şarjı ve 7,5 W kablosuz ters şarjı desteklemekte.

Güncelleme, turbo şarj modunun yanı sıra belirli durumlarda iletişimi de iyileştiriyor. Öte yandan, genel kullanıcı deneyimi için yeni kamera iyileştirmeleri var ve belirli durumlarda çekilen görüntülerin kalitesi de optimize edildi. Güncelleme ayrıca genel kararlılık ve performans artışı vaat ediyor.

Bu arada Huawei’nin küresel cihazlar için bir turbo şarj özelliği duyurmadığını tekrar belirtelim. Konuya dair gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu