Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuDonanımGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiVivo

Vivo x23’ün Özellikleri Sızdırıldı! Orta segmentin kralı geliyor

Çinli teknoloji firması Vivo yakın tarihte orta segmentte konumlandıracağı akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Kısa süre önce tanıttığı NEX A ve NEX S modelleri ile Vivo büyük beğeni topladı. Tıpkı bu cihazlar gibi Vivo x23 de dev ekranıyla dikkat çekiyor.

3D yüz tanıma orta segmentte standart oluyor

20 Ağustos’ta tanıtılacağı belirtilen Vivo x23 tam 6.4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 670’ten güç alan akıllı telefonun 8GB RAM’i bulunuyor. Ekran gövde oranı ile dikkat çekecek olan cihazın NEX S’den ilham alınarak tasarlandığı belirtiliyor. Ekranda çok küçük bir çentik ya da ekran deliği adı verilen yapının yer alacağı tahmin ediliyor. Ayrıca x23 3D yüz tanıma ve ekran altı parmak izi sensörüne sahip. Xiaomi Mi 8 Explorer Edition’da yer alan bu ikili Vivo tarafından orta segmentte de kullanılacak.

3.500 mAh bataryanın kullanılacağı belirtilen cihazda 64GB dahili hafızanın yer alması bekleniyor. Ayrıca MicroSD kart desteği sayesinde bu hafıza kapasitesini 256GB’a kadar arttırmak mümkün. Kamera altyapısı ile ilgili her ne kadar çok fazla bilgi mevcut değilse de cihazın arka tarafında 12 megapiksel çözünürlükte bir kameranın yer alması bekleniyor. Bu kameraya ikinci bir arka kameranın da eşlik etmesi bekleniyor. Ayrıca cihazın ön tarafında da 24 megapiksel çözünürlükte bir selfie kamerasının yer alacağı konuşuluyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 8.1 (Oreo) ile çıkacağı belirtiliyor. Cihazın fiyatının ise 300$ bandında yer alması ve kategorisinde başarılı bir alternatif olması muhtemel.

Tasarım harikası Vivo Nex S bu defa fiyatı ve özellikleriyle karşınızda

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu