Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei P50, P50 Pro ve P50 Pro + Her Açıdan ilk Kez Karşınızda!

Tanıtım tarihi yaklaşan Huawei 50 serisinin resmi görüntüleri yayınlandı. Seride üç telefon yer alacak ve telefonlar kamera odaklı olacak.

Huawei P50 serisinin tanıtım tarihi yaklaşıkta telefonlara dair daha fazla bilgiye sahip oluyoruz. Geçtiğimiz gün kamera tasarımı sızdırılan telefonların bu defa resmi görüntüleri karşımızda. P50 serisinin nasıl bir görünüme sahip olacağı artık sır değil.

Huawei P50 Serisi Karşınızda!

P50 modelinden başlayalım. Pembe veya şeftali renkte görünen telefon beklendiği gibi düz bir ekran formunda. Ön kamera serinin tüm modellerinde bu defa merkeze konumlandırılıyor. Yine serideki tüm modellerde kamera tasarımı benzer yapıda, farklılık ise sensör sayılarında.

P50’nin arkasına baktığımızda üstteki delikte iki kamera bulunuyor. Alttaki delikte bir kamera ve LED flaş yer alıyor. P50 modelinde toplam üç kamera yer alacak. Bu kameralar ana, ultra geniş açılı ve telefoto kamera şeklinde olacak.

P50 Pro ve P50 Pro Plus modellerine baktığımızda dört bir yani kavisli bir ekran karşımıza çıkıyor. P50 Pro’da dört, Plus modelde ise beş arka kamera göze çarpıyor.

Harmony OS işletim sistemiyle çıkış yapacak telefonların 17 Haziran tarihinde tanıtılması planlanıyor.  5 nm üretim sürecine sahip Kirin 9000 işlemcisinden güç alacak telefonlardan P50’de 6.3 inç büyüklüğünde, P50 Pro / P50 Pro Plus’ta ise 6.6 inç büyüklüğünde OLED ekranlar yer alacak. Sony’nin 1 / 1.18 inç büyüklüğünde 50 megapiksel IMX800 görüntü sensörü telefonlardaki ana kamerayı oluşturacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu