Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknolojiVideo İncelemeler

Samsung Galaxy S10e pil testi – Sınıfı geçebildi mi?


Samsung, Mobil Dünya Kongresi öncesinde yaptığı bir basın etkinliği ile yeni nesil amiral gemisi Galaxy S10 ailesini tanıttı. Galaxy S10 ailesi 4 farklı telefondan oluşuyordu ve bizce en dikkat çeken model Atom Karınca lakabını verdiğimiz Galaxy S10e modeli oldu. Samsung, daha küçük ekranlı bir Galaxy S10 yaparak karşımıza çıktı ve yonga seti tarafında da Galaxy S10 Plus‘ın yonga setini kullanarak küçük ama oldukça hızlı bir telefon ortaya koydu. Telefon ilk tanıtıldığında 3100 mAh pil gücü kafamızdaki en büyük soru işaretiydi ve biz de sonucunu sizler gibi oldukça merak ettiğimiz Samsung Galaxy S10e pil testi ile karşınızdayız. Okulların tatile girmesi ile bu modelin satışlarının artacağını düşünüyor ve genç arkadaşlarımıza yardımcı olması için de bu videoyu sizlerle paylaşıyoruz.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Samsung Galaxy S10e pil performans testi!

Samsung’un küçük ama bir o kadar da güçlü telefonu Galaxy S10e batarya performansı ile bize ne sunuyor gelin buna yakından bakalım…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu