Akıllı TelefonAppleGeneliPhone

iPhone 8 satış tarihi belli oldu!


Son dönemde güvenilir kaynaklardan gelen bilgilere göre iPhone 8 12 Eylül’de düzenlenecek bir etkinlik kapsamında tanıtılacak. Apple bu yıl iPhone 8’nin yanında iPhone 7S ve iPhone 7S Plus modellerini de görücüye çıkaracak. Tanıtım tarihine sayılı günler kala bu defa iPhone 8 satış tarihi hakkında bilgiler geldi.

iPhone 8 satış tarihi netleşti

İngiltere’nin önde gelen mobil operatörlerinden O2, 15 Eylül tarihinden itibaren iPhone 8 için ön sipariş sürecini başlatacak. Kesin satışlar ise 22 Eylül’de başlayacak. İngiliz kullanıcılar görünüşe bakılırsa tanıtımı sonrası iPhone 8’i ellerine almak için çok beklemeyecek.İddia edilen ön sipariş ve satış tarihleri İngiltere için ve bu tarihler ülkemiz için değişkenlik gösterebilir.

iPhone 8 başlangıçta sınırlı sayıda satışa sunulacak. Bunun nedeni Apple’ın defalarca üretimini durduğu ekran ve üretim esnasında yaşanan sorunlar.

Son olarak 1.000 $ olarak fiyatlandırılması beklenen iPhone 8’de 5.8 inç büyüklüğünde ekran yer alacak. iPhone 7S serisi modeller iPhone 7’e benzeyecek ve telefonlarda 4.7 inç ila 5.5 inç erkan kullanılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu