Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

Durun, İndirmeyin! Android 11 Güncellemesi Bu Sorunlara Neden Oldu!

Günlerdir haberlerimizde yer alan Android 11 güncellemesi birer birer telefonlara gelmeye devam ederken, beraberinde bazı sorunları da meydana getirdi.

Android kullanıcılarının merakla beklediği güncellemelerden bir tanesi olan Android 11 birer birer telefonlara gelirken çeşitli sorunlar da ortaya çıkmaya başladı. Xiaomi, OnePlus ve diğer markaların akıllı telefonlarının bir kısmına gelen Android 11 güncellemesi beraberinde getirdiği sorunlar ile şu sıralar kullanıcıların tepkisini çekiyor.

Android 11’in yeni güncellemesini kaldırmak isteyen kullanıcıların sayısı her geçen saat artmaya devam ederken bu sorunların ne zaman çözüme kavuşturulacağı da merak konusu oldu. Kullanıcılar çeşitli mecralarda bu sorunların çözümünü araştırmaya başladılar.

"<yoastmark

Android 11 Güncelleme Sorunları Neler?

  • Güncellemeyi indiren kullanıcıların bir kısmı akıllı telefonlarının daha yavaş şarj olduğunu belirttiler.
  • Güncellemenin getirdiği bir diğer sorun da Wi-Fi sorunu oldu. Kullanıcılar güncellemenin ardından telefonlarının sık sık Wi-Fi’ye bağlanamadığını ve bağlantı sorunlarının meydana geldiğini belirtiler.
  • Özellikle OnePlus telefonlarda meydana gelen ağ sorunları beraberinde telefonun biraz daha yavaş çalışmasına neden oldu.

Sorunlar Ne Zaman Çözülecek?

  • Henüz net bir açıklama yapılmazken daha öncede bu tür sorunlar ile karşılaşıldığını belirtelim. Gerekli mecralar çok geçmeden bu tür sorunları çözüme kavuşturarak Android 11 kullanıcılarına yeni bir güncelleme sunacaklar.
  • Yayınlanan güncelleme beta olduğu için bu tür sorunların meydana gelmesi gayet normal.
  • Özellikle OnePlus kullanıcıları beta 1 güncellemesi ile bu sorunlar ile karşılaştılar. Bir sonraki güncelleme ile bu sorunlar ortadan kaldırılacak.
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu