Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO A53 ColorOS 11 Güncellemesiyle Renkleniyor!

Son zamanlarda Android 11 güncellemesini dağıtmayı görev edinmiş olan OPPO, A53 modelini ColorOS 11 ile adeta renklendiriyor!

2020 Eylül ayındna itibaren uygun cihazlarına Android 11 güncellemesi yayınlayan bir markadan bahsediyoruz. OPPO geçtiğimiz günlerde A53 modeli için de bu testlere başladı. Şu anda beta aşamasında bulunan güncellemenin yakın zamanda kullanıcılara dağıtılacağı tahmin ediliyor. Yapılan plana göre Nisan ayı içerisinde 5 adet cihaza bu güncelleme yayınlanacaktı. Diğer dört cihaz için çalışmalar bitti ve geriye tek bir cihaz kaldı. OPPO A53 ColorOS 11 güncellemesi ile birlikte şirket Nisan ayını kapatmış oldu. Peki bu güncelleme hangi bölgelerde yayınlandı? Gelin bu ve aklınızdaki diğer soruların cevaplarını arayalım!

OPPO A53 ColorOS 11 Sayesinde Yeni Bir Android’e Kavuştu!

OPPO A53 Android 11

A53 modelinin aldığı bu güncelleme henüz beta aşamasında. Bahsi geçen bu beta programı da yalnızca Hindistan ve Endonezya ile sınırlı. Farklı yollar ile birlikte bu güncellemeyi edinmek elbette mümkün ancak bizim tarafımızdan tavsiye edilmediğini söylememiz gerekiyor. Eğer bu iki bölgeden birine ait cihazınız bulunuyorsa cihazınızın A.69 ya da A.77 versiyonlarında bulunması gerekiyor.

Beta programına katılabilmek için şu yolu takip etmelisiniz. Ayarlar > Yazılım Güncellemeleri > Çark Sembolü > Beta Versiyonu Uygula > Beta Versiyona Güncelle. Sonrasında ise ekranda çıkan talimatları uygulamalısınız. Bu adımları gerçekleştirdikten sonra ColorOS 11 cihazınıza kurulacaktır ve artık bir Android 11 kullanıcısı olacaksınız.

A53 modelinin ColorOS 7.2 ile çıkış yaptığını düşünürsek şu anda gönderilen bu güncellemenin ne kadar önemli ve büyük bir güncelleme olduğu anlaşılabiliyor. OPPO çoğu cihazına 2 kez güncelleme verdiği için modelin Android 12 de alması bekleniyor. Bakalım zaman ne gösterecek!

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu