Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi K50 Serisi İçin Heyecanlandıran Açıklama! Rekabet Şimdi Başlıyor

Redmi K50 serisi gittikçe yaklaşıyor. Şirketin bir numarası seri hakkında heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. İşte son gelişmeler…

Redmi K50 serisi bir süreden beridir sızıntılara konu olmakta. Bugün ise telefonlar ilk kez resmi bir paylaşımın parçası oldu. Redmi markasının başkanı Lu Weibing, yeni amiral gemileri Redmi K50’nin resmi duyurusu için hazırlık çalışmalarının başladığını alttaki görsel ile duyurdu. Beklentiler ocak ayı sonu ya da şubat başı itibariyle K50 serisinin tanıtılacağı yönünde.

Redmi K50 ailesi ve diğer üst segment amiral gemisi telefonlarla birlikte 2022’de rekabet bir hayli agresif olacağa benziyor. Redmi K50 ailesinde bir modelin Dimensity 9000’den güç alacağı kesin. Bu model muhtelemen oyun odaklı Redmi K50 Gaming olacak. Serinin tepe versiyonu Redmi K50 Pro ya da Pro+’ta ise Snapdragon 8 Gen 1 yer alacak.

K50 serisinde temel modelde hangi işlemcinin kullanılacağı ise şu an için sürpriz. Bu model bizi, yani Türkiye’deki kullanıcıları daha fazla ilgilendiriyor, zira ülkemizde POCO F4 ismiyle satışa sunulacak. Beklentiler Snapdragon 888 ya da Dimensity 8000 olacağı yönünde.

Ocak ve şubat ayında tanıtılacak Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili modellerle birlikte pazar iyici agresifleşecek. Moto Edge X30 ve Xiaomi 12 serisi zaten tanıtıldı. 4 Ocak tarihinden realme GT serisi, sonrasında iQOO 9, 11 Ocak tarihinde ise OnePlus 10 Pro tanıtılacak. Şubat ayı başında Galaxy S22 serisi görücüye çıkacak. Tüm bu sıkışık takvim içerisine Redmi de K50 serisini sığdıracak. Redmi K50 serisinde yaşanacak gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu