Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Redmi Note 10 Ekranı Onaylandı! Akıcı ve Parlak

Redmi Note 10 modeli çok yakında tanıtılacak. Peki Redmi Note 10 ekranı nasıl olacak? Sorusunun cevabı Xiaomi Hindistan ekibinden geldi!

Xiaomi’nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu Redmi Note 10 gündemden düşmüyor. Xioami Hindistan ekibi geçtiğimiz günlerde kamera detayını ortaya çıkartırken şimdi ise Redmi Note 10 ekranı hakkında önemli bir bilgiyi resmiyete kavuşturdu.

Görünüşe göre Xiaomi Hindistan, cihazın fiyatı dışında Redmi Note 10 serisi akıllı telefonların özelliklerini resmi lansman öncesinde parça parça ortaya çıkartmayı hedefliyor.

Xiaomi Hindistan tarafından yapılan paylaşımla akıllı telefonda 120 Hz ekranın yer alacağı kesinleşti. Yapılan paylaşımda Redmi Note 10 serisinin şimdiye kadarki en iyi ekrana sahip olacağı iddia edilirken ayrıca şimdiye kadar ki en parlak ekran vurgusu da yapılıyor.

Peki AMOLED ekran ne olacak? 120 Hz ekran kesinleştikten sonra açıkçası AMOLED ekran hayalleri suya düştü diyebiliriz. Zira hem 120 Hz hem de AMOLED ekran maliyetleri ciddi oranda arttıracaktır. Bu durumda modelin 1080p çözünürlük sunan IPS LCD bir ekran ile geleceğini söyleyebiliriz.

4 Mart tarihinde tanıtılması beklenen akıllı telefonda 108 Megapiksellik ana kamera ve Snapdragon 735G işlemci ile gelmesi bekleniyor. Bakal

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu