Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO Reno 10 Pro+ Türkiye’de Görüldü


Tanıtım tarihine kısa bir süre kalırken, OPPO Reno 10 Pro+ sürpriz bir şekilde Türkiye’de görüldü. Telefona yakından göz atalım.

OPPO Reno 10 serisi telefonlar artık çok yakınımızda. Serinin mayıs ya da haziran ayı içerisinde resmi olarak görücüye çıkması bekleniyor. OPPO Reno 10 Pro+ serinin en tepesinde yer alacak ve 2019 yılından bu yana eksik olan bir özelliği geri getirecek. Son sızdırılan görüntülerle birlikte bu durum artık net bir şekilde ortada. OPPO, Reno 10 serisine periskop kamerayı geri getiriyor.

Teknoburada.net‘in kurucusu olan Volkan Manav’ın bizzat çektiği görüntülerde OPPO Reno 10 Pro+’a yakından göz atabilirsiniz. Fotoğraf, İstanbul Ortaköy’de telefonun küresel duyurusu için tanıtımların yapıldığı bir esnada çekildi. Tanıtımların yakında yayınlanacak olması, OPPO’nun Reno 10 serisi için bizleri çok fazla bekletmeyeceğini gösteriyor.

Daha önce birçok sertifika sürecinde karşımıza çıkan Reno 10 Pro+ modeline Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti güç verecek. Telefonda 64 megapiksel periskop kameraya ek olarak ana kamera ve bir de ultra geniş açılı kamera olacak. Ana kamerada Sony’nin 50 megapiksellik Sony IMX890 görüntü sensörü sorumlu olacak. Ultra geniş açılı kamera ise 8 megapiksel çözünürlüğünde görünüyor.

Kutudan Android 13 sürümüyle çıkacak olan telefonun öne çıkan özelliklerinden biri de 100 watt hızlı şarj desteği olacak. Telefonda ayrıca 6.7 inç büyüklüğünde, Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekrana yer verilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu