Akıllı TelefonAndroidAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Asus ROG Phone 6 Batman Edition Mükemmel Görünüyor!


Asus, ROG Phone serisi için özel bir telefon hazırlıyor. Asus ROG Phone 6 Batman Edition çok yakında çıkış yapacak. İşte görüntüler…

ASUS , ROG Phone 6’yı temmuz ayında piyasaya sürdü. Tayvanlı teknoloji şimdi bu telefonun özel bir versiyonu üzerinde çalışıyor. 91Mobiles sitesinin ortaya çıkardığı görüntüye bakılırsa Asus ROG Phone 6 Batman Edition modeli hazırlanıyor. Bu telefon Batman’e özel bir tema ve bazı dokunuşlara sahip olacak. Teknik özellikler ve genel tasarım noktasında ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

Alt bölümdeki görüntüye bakıldığında ROG Phone 6 Batman Edition, tamamen siyah bir renkten oluşuyor. Dikkatli bakıldığında RGB logosunun altında “Batman” yazısı göreceksiniz.

Asus ROG Phone 6 Batman Edition Özellikleri

ROG Phone 6 Batman Edition’da 165Hz tarama hızına sahip 6.78 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alacak. Telefonun işlemci biriminde Snapdraogn 8+ Gen 1’yi göreceğiz. Öte yandan telefonda 12GB LPDDR5 RAM ve 256GB UFS 3.1 depolama birimi tercih edilecek. 50 megapiksel Sony IMX766 ana kamera, 13 megapiksel ultra geniş kamera ve 5 megapiksel makro sensör telefonun kamera birimini oluşturacak. Batman Edition ayrıca 65 watt hızlı şarj destekli 6.000 mAh pille desteklenecek.

Android 12, stereo hoparlör, 12 megapiksel ön kamera, ekran altı parmak izi tarayıcısı, AirTrigger 6 için Ultrasonik sensörler ve kavrama presi algılama telefonun öne çıkan diğer özellikleri olacak.

Asus ROG Phone 6D, Performansıyla Göz Dolduracak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu