Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy F serisi için düğmeye bastı!

Ünlü akıllı telefon üreticisi Samsung Galaxy F serisi için tanıtım görseli yayınladı. Yeni Galaxy F serisi tüm modellerinde kamera odaklı olacak!

Bu haftanın başlarında, Samsung‘un kamera odaklı yeni Samsung Galaxy F serisi için start planladığını öğrendik ve bugün Koreli teknoloji devi, Twitter’da “Yeni #GalaxyF” başlıklı bir teaser resmi yayınlayarak yeni serinin geleceğini doğruladı. “Galaxy F serisi kesinlikle sizde bir iz bırakacak. #FullOn’a geçmek için bizi takip etmeye devam edin.”

Samsung, Galaxy F serisi ile ilgili başka bir detay açıklamadı ancak söylentilere göre Galaxy F41, piyasaya çıkan ilk cihaz olacak.

Sportif model kodu SM-F415F olan Galaxy F41‘in destek sayfası, Samsung’un Hindistan sitesinde yayına girdi ve kullanım kılavuzu, akıllı telefonun üstte damla çentikli bir ekran ile geleceğini ortaya çıkardı.

Arka tarafta, geniş ve ultra geniş bir kamera içeren üçlü kamera kurulumuna eşlik eden bir parmak izi okuyucusuna sahip olacak. Üçüncü kamera biriminin amacı henüz bilinmemektedir.

Galaxy F41 ayrıca Exynos 9611 işlemci soketi ve 6GB RAM ile Geekbench’te görüldü. Yeni cihazın sadece iki depolama çeşidi ve üç renk seçeneğine sahip yeniden markalanmış bir Galaxy M31 modeli olduğu söyleniyor. Ancak, Galaxy M31‘in arkasında dört kamera varken Galaxy F41‘de yalnızca üç kamera bulunduğunu belirtmekte fayda var.

Önümüzdeki günlerde Samsung Galaxy F41 hakkında daha fazla şey öğreneceğimizi umuyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu