Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Fold 2 değil Galaxy Z Flip Bey diyeceksiniz!

Bir süredir haberlerini ve sızıntılarını da paylaştığımız Samsung’un yeni katlanabilir telefonunun ismi nihayet belli oldu. Galaxy Z Flip Bey diyeceksiniz!

Hepimizin bildiği üzere Samsung rakipleri gibi yeni bir katlanabilir telefon üretti. Öncelikle Fold serisinin 1.cihazında Güney Koreli firmanın başı epey ağrıdı. Ancak Samsung hedefinden şaşmadı ve Fold 2 yi çıkartmaya karar verdi. Bir süredir haberlerini ve sızıntılarını paylaştığımız cihazın yavaş yavaş tasarımı ve özellikleri neredeyse netlik kazandı. Ancak son günlerde Samsung cihaza isim vermekte oldukça kararsız. Örneğin ilk başta Galaxy Fold 2 olarak geleceği söylendi. Ardından geçtiğimiz hafta Galaxy Bloom olarak geleceği söylendi. Hatta bunu söyleyen kişi de Samsung’un Mobil başkanı DJ Koh’tu.

Ancak bugün ortaya atılan bir habere göre neredeyse dediklerinin çoğunda  yanılmayan haber sitesi olan  ICE UNIVER’se göre cihazın ismi tekrardan değişerek gündem oldu. Bugün ortaya atılan iddia cihazın isminin Galaxy Z Flip olacağı doğrultusunda.

Geçen haftaki Bloom ismi bulanık resimli bir poster ve slayta benzer  şekilde karşımıza çıkmıştı. Ancak bugün cihazın tekrar isminin değiştiğine ve neredeyse kesinleştiğine dair iddialar var ama şirket onaylamadan ön yargılı davranmamız doğru olmaz. Ayrıca bazı söylentilere göre cihaz Snapdragon 855 ile geleceği doğrultusunda. Umarım Samsung herkesi yanıltır. Yoksa bu işlemci ile istediği satışları elde etmekte epey zorlanacaktır. Zira bu telefonu alacak olan kişilerin genellikle 5G ağlarında yaşadıkları da ortadaki en önemli gerçeklerden birisi.

Cihazın tanıtılmasına artık ramak kaldı. Bütün söylentileri bir  kenara bırakıp beklemek daha iyi olacak…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu