Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mi 7 gerçek görüntüleri karşınızda!


Xiaomi Mi 7 gerçek görüntüleri sızdırıldı. Tanıtım tarihi henüz bilinmeyen telefonun yılın ikinci yarısında satışa sunulacağı yönünde bilgiler geliyor. Telefonun son olarak sızdırılan gerçek görüntülerine baktığımızda Xiaomi Mi 7’nin selefinden çok farklı bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. Telefonun ön bölümü neredeyse ekrandan oluşuyor. Ekran / kasa oranın Xiaomi Mi Mix 2’den daha iyi olacağını söyleyebiliriz.

Xiaomi Mi 7 gerçek görüntüleri
Xiaomi Mi 7 gerçek görüntüleri

Arka bölüme baktığımızda sağ üst köşede dikey şeklinde çift kameranın konumlandırıldığını görüyoruz. LED flaş, iPhone X’da olduğu gibi iki kamera arasında yer alıyor. Önce ya da arka bölümde herhangi bir parmak izi okuyucusu bulunmuyor. Xiaomi yoluna ya sadece yüz tanıma teknolojisiyle ya da ekrana gömülü parmak izi okuyucusuyla devam edecek. Tabii her ikisini görmek daha güzel olacaktır.

Xiaomi Mi 7’de Samsung üretimi OLED ekran yer alacak. Hem OLED ekran hem de telefonun daha birkaç ay sonra tanıtılacak olması, ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ihtimalini güçlendiriyor. Son olarak üst bölümdeki gerçek görüntülerin, bir süre önce sızdırılan görüntülerle örtüştüğünü belirtelim.

Xiaomi Mi Mix 2s tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı! Daha çok bekleyeceğiz!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu