GenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Enco W11 inanılmaz fiyatı ile geldi! OPPO sevdi bu işi

Fiyat performans canavarı olarak gösterilen OPPO Enco W11 bugün Hindistan pazarında satışa sunuluyor. Sonra ver elini Türkiye…

Akıllı telefon pazarında ilklerin yaratıcısı OPPO, giyilebilir ürünler tarafında ise oldukça sessiz kalmıştı. 2020 Yılı itibariyle giyilebilir ürünler pazarına global pazarda giriş yapan Çinli üretici ülkemizde satışa sunduğu Enco W31 serisi kulaklıklar ile “bu pazarda ben de varım” dedi. Bugün ise fiyat odaklı OPPO Enco W11 Hindistan pazarına giriş yaparak global pazara açılıyor.

Yeni nesil kulaklığın en önemli özelliği fiyatı. Zira OPPO bu kulaklığı 33 dolar fiyattan satışa sunuyor.  8 mm sürücülerle donatılan ürün, AAC formatını destekliyor. Bu oldukça önemli zira bu segmentte birçok ürün bu kaliteli ses formatını desteklemiyor. Ayrıca aramalar için bir gürültü azaltma sistemi de üründe bulunuyor. 10 Metreye kadar çekim gücü bulunan ürün Bluetooth 5.0 teknolojisini kullanıyor. Bu da enerji verimliliği tarafında büyük bir avantajı beraberine getiriyor.

OPPO Enco W11

Kulaklıklı mikrofon seti aynen Enco W31 modelinde olduğu gibi dokunmatik kontrolü destekliyor. Çalmayı duraklatmak ve devam ettirmek için kısa bir dokunuş, başka bir parçaya gitmek ve gelen bir aramayı cevaplamak için iki kez kullanılır. Üçlü dokunuş ses asistanına erişmenizi sağlıyor. Kulaklığın yanındaki dokunmatik alana dokunup basılı tutarsanız, ses seviyesini ayarlayabilirsiniz.

Kulaklıklar şarj edilmeden 5 saate kadar çalışır, ancak kutusundaki ekstra pili sayesinde pil ömrü 20 saate çıkar. Toz ve neme karşı IP55 sertifikası ile de korunmakta.

Bakalım bu ürün ne zaman ülkemiz pazarına gelecek?

Heyyy! OPPO Türkiye, bu ürün Türkiye’deki kablosuz kulaklık pazarını karıştırır…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu