Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S9 Plus ve S10 modellerine Galaxy Note 10 özelliği geliyor

Samsung’un güncel amiral gemi telefonlarında yer verdiği bazı gelişmeleri daha sonra güncelleme kapsamında önceki tepe modellere sunduğuna defalarca şahit olduk. Son olarak Galaxy Note 10 serisinde yer alan bir gelişme Galaxy S9 Plus ve S10 serisi telefonlara sunulacak.

Galaxy S9 Plus ve S10 serisine yeni DeX özelliği geliyor

Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesine göre Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus’ta yer alan DeX’in yeni sürümü ilerleyen dönemlerde bir güncelleme ile Galaxy S9, Galaxy S9 Plus, GalaxyS10, GS10 Plus ve Galaxy S10e modellerine aktarılacak.

Galaxy Note 10 serisinde sunulan yeni DeX, tek bir USB kablosu kullanarak telefonunuzu Windows ya da macOS tabanlı bir bilgisayara bağlanmasını sağlıyor. Kaynağa göre yeni DeX, Android Q tabanlı One UI 2.0 güncellemesiyle sözü edilen telefonlara sunulacak.

Android Q güncellemesi ne zaman başlayacak?

Samsung beklendiği gibi güncellemeyi ilk olarak Galaxy S10 serisi için başlatacak. Henüz bir takvim belli değil, güncellemenin yıl sonuna doğru başlayacağı tahmin ediliyor.

Google’ın Android Q’da yer verdiği Dijital Denge ve Odak Modu yeni arayüzün önemli iki parçası olacak. Odak modu dikkat dağıtan ya da seçeceğiniz uygulamaların bildirimleri susturulabilmemizi sağlayacak. Yine önümüzdeki günlerde Samsung’un One UI 2.0 arayüzüne dahil edeceği daha fazla gelişmenin gün yüzüne çıkacağını tahmin ediyoruz.

Son olarak alt bölümdeki haberimizde Android Q tabanlı One UI 2.0 güncellemesini alması muhtemel Samsung telefonları bulabilirsiniz.

Samsung Android Q güncellemesini ne zaman başlatacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu