Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknolojiVideo İncelemeler

Samsung Emaar Mağaza incelemesi! Evet, bunu da yaptık….


Dünyanın en büyük üreticisiyseniz yapmanız gereken en önemli şey ürünlerinizi kullanıcılara birebir test ettirmek ve onlardan alacağınız geri dönüşleri yeni ürünlerin gelişim sürecine eklemeniz olacaktır. Bu bağlamda da Samsung oldukça ilginç bir mağazacılık anlayışı ile karşımıza çıkıyor. İlginç diyoruz zira biz bugüne kadar böyle bir mağazayı hiç görmedik. Samsung‘un dünyada ilk kez ülkemizde açtığı Deneyim Mağazası Samsung Emaar Mağazası‘nın bir benzeri de New York’ta var ama ülkemizdeki mağazanın farkı burada servis ve satışın da yapılması. Bugün hiç kimsenin yapmadığı hatta cesaret bile etmediği Samsung Emaar Mağaza incelemesi ile karşınızdayız.

Samsung Emaar Mağaza incelemesi

Samsung’un Emaar Square Mall içinde açtığı yeni nesil deneyim mağazası Samsung Emaar, ziyarete gelen misafirlerine haftanın 7 günü hizmet veriyor. Oldukça beğendiğimiz Samsung Emaar Mağaza incelemesi oldukça keyifli ve heyecanlı geçti. Güney Koreli üreticinin ülkemiz insanına verdiği değeri en iyi şekilde gösterdiği bu mağazacılık deneyimini farklı videolarla da sizlerin evine kadar taşıyacağız. Açıkçasını söylemek gerekirse mağazanın altını üstüne getirdik ve sizler için her türlü ürünü deneyimledik. Dilerseniz daha fazla lafı uzatmadan Türkiye’de ilk kez bizim tarafımızdan yapılan Samsung Emaar Mağaza incelemesi ile sizleri baş başa bırakalım..

Henüz Samsung Emaar Mağazası‘na gitmediyseniz sizlere Samsung Emaar Mağazası‘na gitmenizi ve tüm ürünleri teker teker deneyimlemenizi öneriyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu