Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Android 11 Dağıtmaya Başladı! Hangi Cihazlar ColorOS 11 Aldı?

ColorOS 11 beta programı için haızrlıklarını devam ettiren OPPO, Android 11 güncellemelerini belirlediği cihazlara göndermeye başladı.

ColorOS 11 beta programı için seçilen iki cihaza -Oppo A73 5G ve Oppo Reno Z modelleri- beklenilen güncellemeler geldi. Her iki cihaz da yeni arayüzle birlikte en güncel Android seviyesine çıkabilecek. Eğer bu cihazlardan birini kullanıyorsanız ve hâlâ bu güncellemeyi almadıysanız endişe etmeyin. Bu güncellemeler henüz her bölge için uygulanabilir değil. Haydi gelin OPPO Android 11 güncellemelerinin ne gibi detayları olduğunu inceleyelim.

OPPO Android 11 Güncellemeleri Kullanıcılara Ulaşıyor!

OPPO A73 5G ve Reno Z modellerine bu güncellemeyi dün itibarıyla gönderdi. Gönderdi göndermesine de her kullanıcı henüz bu güncellemeye ulaşamıyor. Örneğin OPPO A73 5G ile başlamak gerekirse şirket konuyla alakalı bir metin yayınladı. Bu yayınlanan metinde ise bahsi geçen güncellemenin önce Birleşik Arap Emirlikleri bölgesinde ve devamında ise Avustralya ve Suudi Arabistan bölgelerinde kullanıma sunulacağı belirtiliyordu. Güncellemenin 12 ila 19 Nisan tarihleri arasında herhangi bir gün cihazınıza düşeceğini de belirtmek gerek. Bu güncellemeyi alabilmek için önce cihazınızın A13 ya da A15 versiyonuna güncellenmiş olduğuna dikkat edin.

Reno Z modeli için de benzer cümleleri kurmak mümkün. Zira o da şu anda yalnızca Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan bölgelerinde uygulanabiliyor. Bu cihazın da en az C35 versiyonuna güncellenmiş olması gerekiyor. Eminiz ki bu gelişmeler kullanıcıları memnun ediyordur!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu