Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriNothingTeknoloji

Nothing Phone 2a Tasarımı ve İşlemcisi Sızdırıldı: Sürpriz Var!

Nothing Phone 2a modelinin tasarımı ve işlemcisine ait detaylar ortaya çıktı. Kamera tasarımında ve işlemcisinde değişikliğe gidildi.

Hiç bir telefona benzemeyen sıra dışı modelleriyle tanınan Nothing firması, uygun fiyatlı Phone 2a modeline ilişkin tasarım detayları ile karşımıza çıktı. Fiyat performans odaklı model üzerine çalıştığı uzun süredir bilinen Nothing’in 2a olarak adlandırmayı düşündüğü modeli bu kez karşımıza Snapdragon yerine Dimensity işlemci ile gelecek. Kamera tarafında da tasarımsal değişikliğe gidilecek modelin bir taslağı X üzerinde sızdırıldı.

Nothing, güncellemeleriyle öne çıkan bir firma ve bunu sunduğu yazılım desteğiyle ön plana çıkarıyor. NothingOS 2.5 yazılımı şimdi Phone 2 modeli için yayında.

Nothing Phone 2a, Dimensity 7200 ve 3 Parçalı Glyph LED Tasarım ile Geliyor

Hatırlayacağınız üzere Noting Phone 2 modeli Temmuz ayı başlarında tanıtılmıştı. Qualcoom’un geçmiş amiral gemisi Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alan model büyük tepkilerle karşılaştı. İşlemci tarafında hayal kırıklığı yaratan firma, şimdi 2a modelinde Snapdragon yerine MediaTek’in Dimensity 7200 yonga setini tercih etmişe benziyor.

Sızıntıda model numarası olarak A142 ve 6,7 inç boyuta sahip olduğu belirtildi. Kod adının ise Pacman / Aero olacağı ve 120 Hz OLED ekran ile geleceği de başka iddialar arasında bulunuyor. Telefonun 2024 yılı Şubat ayında Barcelona’da yapılması planlanan MWC etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu