Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Reno 8Z 5G Özellikleri Belli Oldu

Mobil devi OPPO, Reno 8Z 5G isimli yeni bir telefonunu duyurmaya hazırlanıyor. İşte yaklaşan akıllı telefonun tüm özellikleri karşınızda.

OPPO geçtiğimiz haftalarda Reno 8 serisini piyasaya sürmüştü. Ancak şirketin bu seri ile henüz işinin bitmediği OPPO Reno 8Z 5G isimli henüz tanıtılmayan yeni bir akıllı telefonun ortaya çıkmasıyla belli oldu. Şimdi şirket, bu modeli Reno 8 serisine getirerek yeni bir akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Telefonun özellikleri de şimdiden belli.

OPPO Reno 8Z 5G Bilinen Özellikleri

Sızıntıcının aktardıklarına göre akıllı telefon 33W hızlı şarj destekli 4.500 mAh kapasiteli pil ile gelecek. Böylece akıllı telefon pil konusunda seriye yakın bir pil teknolojisi ve kapasitesi ile gelecek. Telefonun üç RAM ve depolama yapılandırması ile geleceğini de aktarıyor. Bunlar sırasıyla 6GB RAM + 128GB dahili depolama, 8GB RAM + 128GB dahili depolama ve 8GB RAM + 256GB dahili depolama olacak.

Siyah ve mavi renklerle piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefonun Android 12 tabanlı ColorOS 12.1.1 üzerinde işlem yapacağı da bildirildi. Şu anda akıllı telefon hakkında bilinenler ne yazık ki bu kadar. Ancak akıllı telefonun bir önceki modeli Reno 7Z 5G’nin özelliklerine bakarak tahminlerde bulunabiliriz.

OPPO Reno 8Z 5G

Reno 7 5G, 6.43 inç AMOLED ekrana sahip ve Qualcomm Snapdragon 695 yonga setinden güç alıyor. Akıllı telefon 54 Megapiksel birincil olmak üzere çift kamera kurulumuna sahip. Pil kapasiteleri de aynı. Reno 8Z 5G’nin önümüzdeki haftalarda tanıtılmasını bekliyoruz. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu