Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 12S, Leica Kamerasıyla Poz Verdi!

Xiaomi 12S cephesinden bilgi paylaşımları sürüyor. Son olarak telefonun resmi görselleri paylaşıldı. 12S serisi Leica kamera ile geliyor.

Xiaomi 12S serisinin tanıtımına sayılı günler kaldı. 4 Temmuz’da gerçekleşecek etkinlikle birlikte 12S, 12S Pro ve 12S Ultra’nın tanıtımı gerçekleşecek. Xiaomi’nin bu etkinlikte 12 Lite 5G modelini de duyurması yüksek ihtimal.

Gelelim 12S’in yayınlanan son görsellerine. Basın görselleri Xiaomi 12S’in öncülü olan Xiaomi 12’den farksız olacağını gösteriyor. Benzer tasarım anlayışı ve aynı kamera yapısı olduğu gibi sürüyor. Tabii kamera modülü üzerindeki beyaz Leica yazı dikkatlerinizden kaçmamıştır. Xiaomi keşke bu logoya kırmızı bir temada verseydi.

Xiaomi 12S Neler Sunacak?

Xiaomi 12S’in renk seçeneklerinden birinin beyaz olacağı anlaşıldı. Renk seçenekleri muhtemelen 12 serisinden farklı olacaktır. Xiaomi 12S’i farklı kılan bir diğer detayı işlemci biriminde görüyoruz. Serinin kalbinde Snapdragon 8+ Gen 1 olacak. TSMC tarafından 4nm’de geliştirilen işlemcinin Snapdragon 8 Gen 1’deki ısınma sorunlarını aştığı ve daha verimli çalıştığı bildiriliyor.

Xiaomi 12S’te ayrıca daha iyi bir kamera sensörü göreceğiz. Telefonun ana kamerasında 50 megapiksel çözünürlüğünde Sony IMX707 görüntüsü sensörü yer alacak. Kompakt yapısını sürdürecek Xiaomi 12S’te şarj gücünün 120 watt’a çıkarılıp çıkarılmadığı şu an için merak konusu. Dileriz Xiaomi, 12S Ultra ile birlikte heyecana neden olan telefon serisini küsel çapta satışa çıkarır. Özellikle Ultra modelleri şu ana kadar ülkemizde satışa sunulmadı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu