Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriOnePlusTeknoloji

OnePlus 6T sürpriz hediyesi ile karşımızda! Biliyorsun bu işi Carl Pei

Çinli markaların bazıları kutu içine kulaklık koymuyorlar. Bunun temel sebebi takdir edersiniz ki maliyet ve bu şirketlerin başında Xiaomi ile OnePlus geliyor. Bir süredir haberlerin yaptığımız OnePlus 6T ile tanışmaya günler kaldı ve ilk ürünlerde dünyanın en çok izlenen Youtuber’lerine gönderilmeye başkandı bile. Bu noktada ortaya çıkan bazı bilgiler ise OnePlus’ın zincirlerini kırıp ön sipariş sürecinde Type-C bağlantı noktasına sahip özel kulaklığı kullanıcılarına hediye edeceğini ortaya koyuyor. Bu aslına bakarsanız Çinli üretici açısından bir ilk ve oldukça başarılı bir işe imza atıldığını düşünüyoruz. Maliyet tabii ki önemli ama kutu içinden yeni bir kulaklık alınması da bir o kadar önemli diye düşünüyoruz. Tebrikler Carl Pei…

OnePlus 6T Marques Brownlee
OnePlus 6T Marques Brownlee

OnePlus 6T teknik özellikler

Bir süredir hakkında resmi paylaşımlar yapılan OnePlus6T’nin 17 Ekim tarihinde resmiyet kazanması bekleniyor. Ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı daha önceki paylaşımlarda onaylanan telefonda 3.5mm kulaklık girişi ise bu defa olmayacak. Su damlası şeklindeki çentiğiyle selefinden ayrılan telefona Snapdragon 845işlemcisi güç verecek.

6.4 inç büyüklüğünde 1080 x 2340 piksel çözünürlüklü OLED ekran, 6GB / 8GB RAM, 64GB / 128GB / 256GB dahili depolama, Android 9 Pie, çift arka kamera ve 3.700 mAh büyüklüğe pil telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

OnePlus CEO’su OnePlus 6T ile ilgili Ali KOÇ gibi taraftarın arasına daldı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu