Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Yoksa bu baktığımız Xiaomi Mi Mix 4 mü? Ön kamera ekran altında mı?

Xiaomi ekran altı ön kamera teknolojisini haziran başında duyurdu ve görünüşe bakılırsa bu gelişme ilk kez Xiaomi Mi Mix 4 modelinde kullanılacak.

Xiaomi Mi Mix serisi tanıtıldığı günden bu yana akıllı telefon dünyasının en özel serilerinden biri olmayı başardı. Çerçevesiz telefon yolunda önemli kilometre taşları olan serinin bir sonraki üyesi Mi Mix 4 olacak.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Xiaomi Mi Mix 4 özellikleri

İnternete servis edilen bazı görüntüler yaz döneminden sonra tanıtılacak telefona ilk bakışı atmamızı sağlıyor olabilir. Görüntülere göre Mi Mix 4’ün ön tarafı tamamen ekrandan oluşuyor. Ön kameranın konumunu merak edenler için belirtelim, Xiaomi’nin geçtiğimiz gün duyurusunu gerçekleştirdiği ekran alt kamera teknolojisi görüntülere bakılırsa ilk kez Mi Mix 4’te kullanılacak.

Telefondaki ekran 6.35 inç büyüklüğünde  2340 × 1080 piksel çözünürlüğünde ve 19,5:9 en boy oranına sahip OLED ekran kullanılacak. Ön kameranın yanında parmak izi tarayıcısı da ekran altında olacak. Bunun yanında ekran Gorilla Glass 6 ile dayanıklı hale getirilecek.

Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacak ve 5G versiyonu da olacak telefonda 48, 13 ve 8 megapiksel çözünürlüğünde üçlü arka kamera düzeni kullanılacak. Bu kameralar F / 1.4, F / 1.8 ve F / 2.2 diyafram açıklığında olacaklar.

6, 8 veya 12 GB RAM, 128, 256 veya 512 GB dahili depolama ve 40W hızlı şarj teknolojisini destekleyen 4000 mAh telefonda öne çıkan diğer gelişmeler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu