Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSMobiroller

iPhone 14 Max Fiyatı ve Özellikleri Şimdiden Sızdırıldı!

iPhone 14 serinin sürpriz modeli olarak gösterilen iPhone 14 Max fiyatı ile karşımızda. Telefonun fiyatı rekabetçi görünüyor.

Apple’ın eylül ayında duyurmasını beklediğimiz iPhone 14 serisi hakkında sızıntı bombardımanı devam ediyor. Telefonların nasıl bir görünüme sahip olacağı aşağı yukarı netleşti. Pro modellerde çentik yerine kesik yiyen iki adalı bir yapıya geçilecek. Düz modeller yani iPhone 14 ve iPhone 14 Max’te ise çentik kullanımının sürmesi bekleniyor. iPhone 14 Max demişken, bu telefon serinin en ilginç modeli olabilir. Büyük ekran ve nispeten kırpılmış özellikler bu telefonu beklenenden daha popüler hale getirecektir. Yeni bir rapora göre iPhone 14 Max modelinin fiyatı sızdırılmış durumda. Şimdi detaylara geçelim.

iPhone 14 Max Fiyatı Belli Oldu

Apple, iPhone 14 serisinde mini modeli rafa kaldırıp, yerine Pro Max ile aynı ekran boyutunda bir modele yer verecek. iPhone 14 Pro Max iddiaya göre 899 $’dan başlayan fiyatlardan satışa sunulacak. Avrupa’da 899 €’dan listelenmesi beklenen telefonun mevcut döviz kurunda ucuz olmasını beklemek hayal olur. iPhone 13 serisinin fiyatı da ortadayken iPhone 14 Max’in Türkiye fiyatı 20 bin TL’nin üzerinde olacaktır.

Fiyatı sızdıran kaynak telefonda yer alacak bazı teknik özellikleri de sıralamakta. Buna göre iPhone 14 Max’te 90Hz OLED panel yer alacak. Apple görünüşe bakılırsa iPhone 14 serisinde teme modelleri 90Hz ekran ile donatacak. Pro ve Pro Max’te yine 120Hz ekranlar kullanılacak. Öte yandan iPhone 14 Max’teki ekran 6.68 inç büyüklüğünde ve 2.248×1.284 piksel çözünürlüğünde olacak

Apple A15 Bionic işlemcisinden güç alacak telefonda 6GB RAM göreceğiz. 128GB/256GB bellek seçenekleriyle çıkış yapacak telefonda iki arka kamera yer alacak. Bu kameraların ikisi de 12 megapiksel çözünürlüğünde görünüyor. Telefon, Face ID’yi ve dolayısıyla geniş bir çentiği korumaya devam edecek. Önceki sızıntılar, iPhone 14 serisinin gelişmiş bir ön kameraya sahip olacağını yönündeydi.

iPhone 14 Serisi Ortaya Çıktı! İşte Son Hali!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu