Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S9 Plus’a yeni özellikler geldi, kamera sorunu giderildi

Samsung, popülerliğini sürdüren Galaxy S9 Plus ve Galaxy S9 için yeni bir güncelleme dağıtıma sundu. Güncelleme yeni gelişmelere ek olarak kamerada ortaya çıkan önemli bir sorunu gideriyor.

Samsung Galaxy S9 serisi için Avrupa’da yeni bir güncelleme yayınlandı. G96 * FXXU6CSG8 yapı numarasına sahip olan güncelleme 533 MB büyüklüğünde ve OTA (şebeke) üzerinden indirilebiliyor. Ayarlar menüsünden sorgulatıp indirilen güncelleme henüz başladı ve kademli olarak yaygınlaşıyor.

Galaxy S9 Plus ve Galaxy S9 için temmuz güncellemesi yayınlandı
Galaxy S9 Plus ve Galaxy S9 için temmuz güncellemesi yayınlandı

Galaxy S9 Plus kamera sorunu giderildi

SamMobile sitesinde yer alan habere göre güncelleme gece çekim modu kamera özelliğinde yaşanan çökmeleri ortadan kaldırıyor. Samsung malumunuz gece çekim özelliğini geçen ay Galaxy S9 serisine getirdi, ancak ilk etapta ciddi bir sorunla karşılaştı. Neyse ki sorun çok geçmeden giderildi.

Güncelleme buna ek olarak AR Emoji’lerde daha fazla özelleştirme sunuyor. Başka bir ifadeyle Galaxy S10’daki AR Emoji özelleştirmeleri artık Galaxy S9 modellerde de olacak.

Sesli arama ve mesaj kararlılığı da içeren güncellemenin ayrıntılara baktığımızda Temmuz 2019 Google güvenlik düzeltme ekini görüyoruz. Güncelleme her zaman olduğu gibi  cihaz kararlılık geliştirmeleri ve böcek onarımları, yeni ve / veya geliştirilmiş özellikler, performans üzerinde başka iyileştirmeler içeriyor.

Samsung’un güncelleme politikası hakkında siz ne düşünüyorsunuz? GalaxyS9 ve S9Plus kullanıcısı olarak cihazın güncelleme sürecinden memnun musunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu