Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Poco Launcher yayınlandı! APK dosyası indir

Xiaomi’nin alt markası POCO, geçtiğimiz gün üst segment Poco F1 akıllı telefonun duyurusunu gerçekleştirdi. Snapdragon 845 işlemcili en ucuz tepe modellerden biri olan Poco F1’de Xiaomi’nin MIUI arayüzünü temel alan Poco Launcher (ana ekran başlatıcısı) uygulaması yer alıyor.

Poco Launcher APK yayınlandı

MIUI arayüzünden farklı olarak uygulama çekmesine sahip olan yeni arayüzü dilerseniz indirip Xiaomi telefonunuzda kullanabilirsiniz. Henüz beta aşamasında olan launcher, 29 Ağustos tarihinden itibaren Google Play Store’da yerini alacak.

Poco Launcher
Poco Launcher

Poco başlatıcıda uygulama çekmesine geçiş yapmak için stok Android arayüzünde olduğu gibi ana ekranda yukarı doğru kaydırma hareketi yapmak yeterli. Bu başlatıcıda ayrıca uygulama aramak için alt kısımda bir arama çubuğu bulunuyor.

Nova ve diğer üçüncü taraf başlatıcılarında olduğu gibi PocoLauncher’da da uygulama simgesine uzun basıldığında çeşitli eylemler için hızlı kısayollar bulunuyor. Kullanıcılar uygulama çekmecesinde veya ana ekranda bir uygulamaya uzun süre basarak bu kısayollara erişim sağlayabiliyor.

POCO başlatıcıda ayrıca uygulamaları gizleme ve bunları farklı kategorilere göre gruplama özelliği de mevcut, beta sürümde henüz bu özellik mevcut değil.

Poco Launcher APK indir!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu