Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriInfinix

Infinix GT 10 Pro ‘nun Bilinmeyen Detayı Kalmadı!

Infinix ‘in yakında piyasaya süreceği Nothing modellerine benzeyen GT 10 serisinin ilk üyesi GT 10 Pro hakkında birçok detay sızdırıldı.

Infinix yakında GT 10 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Tasarım açısından Nothing Phone modellerine benzeyen bir çizgiyle tanıtılacak model hakkında birçok özellik ve lansman çizelgesi ortaya çıktı. Yakın zamanda GT 10 Pro +’ın özellikleri ortaya çıkmıştı. Şimdi de ailenin bir alt üyesi Infinix GT 10 Pro ‘nun teknik özellikleri ve tasarımı gün yüzüne çıktı. Bu yeni teknik özellik ve tasarıma ait sızıntı sahibi GSM Arena.

Resmi görsellerine bakılırsa Infinix’in yeni GT serisi Nothing markasının modellerine benzeyen yarı şeffaf estetik tasarıma sahip. Karışık bir arka tasarımla Nothing markasından ilham almış görünüyor. Infinix GT 10 Pro ‘nun arkasında halka şeklinde bir LED flaş ile birlikte üçlü arka kamera sensörü yer alacak. Ana kameranın 108 megapiksel çözünürlük sunması bekleniyor. Ön tarafta 32 megapiksel çözünürlüklü kamera yer alacak.

Tasarımından da anlaşılacağı gibi özellikle gençlere hitap eden bir model olan GT 10 Pro PUBG Mobile , Mobile Legend Bang Bang gibi popüler oyunlar için optimize edilmiş güçlü bir performans sunuyor. İşlemci tarafından Dimensity 1300 yonga setinden güç alacak ve ses sistemi tarafından iddialı olacak. Bu işlemciye 5000 mAh batarya eşlik edecek.

Full HD+ ekrana sahip olacak telefonun işlemcisine 8 GB RAM’e ekstra 8 GB sanal RAM eşlike decek. Android 13 tabanlı XOS 13 üzerinde çalışacak modelin kullanıcı deneyimi Pixel cihazlarına yakın olacağı söyleniyor.

Infinix tarafından iki yıllık güvenlik ve bir adet büyük Android güncelleme sözü verildi. Ayrıca rapora göre Ağustos ayında Hindistan’da görücüye çıkacak model kısa süre sonra diğer ülkelerde piyasaya sürülecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu