Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPOTeknoloji

Oppo Find 9 etkileyici bir tasarıma sahip görünüyor


Son amiral gemi modelini 2014 yılında Oppo Find 7 olarak kullanıcıların karşısına çıkaran Oppo, Find 9 isimli yeni tepe modelini ise uzun bir aradan sonra bu yıl duyuracak. Daha önce birkaç kez gündeme gelen Oppo Find 9 modeli bu defa görüntüler eşliğinde karşımızda.

Oppo Find 9
Oppo Find 9

Telefona ait yayınlanan görüntüler Find 9’un her yönden ultra ince ekran çerçevelere ve büyük bir ekrana sahip olduğunu gösteriyor. Telefonda ekrana konumlandırılan sanal butonlar yer alacak. Ön bölümde herhangi bir parmak izi sensörü yer almıyor. Sensör muhtemelen arka bölümde yer alacak. Telefonun sol tarafında ise güç ve ses tuşlarının yanında kamera için deklanşör butonunun yer aldığını görüyoruz.

Oppo Find 9 özellikleri

5.5 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekranın yer alacağı telefona sekiz çekirdekli Snapdragon 835 işlemcisi güç verecek. Telefon bellek birimi itibariyle kullanıcıların karşısına 4 GB RAM/ 64 GB depolama ve 6 GB RAM / 128 GB dahili depolama şeklinde çıkacak.

Çinli kaynaklar telefona eşlik edecek  kamera ve pil gibi bazı önemli donanımlara da açıklık getirdi. Find 9 modelinde  21 megapiksel arka kamera kullanılacak. Ön kamera ise 16 megapiksel çözünürlüğünde karşımıza çıkacak. Mobil kamera teknolojisinin yenilikçi firmalarından Oppo’nun Find 9 modeliyle kamera tarafındaki iddiasını yine konuşturmasını bekliyoruz.

Telefonda yer alacak pilin tatminkar olacağını söyleyebiliriz. VOOC hızlı şarj teknolojisini destekleyecek pil 4.100 mAh büyüklüğünde olacak. Android 7.0 Nougat tabanlı Flyme OS kullanıcı arayüzünün eşlik edeceği telefonun 580 dolar fiyat etiketine sahip olacağı da gelen haberler arasında. Telefonun tanıtım tarihi içinse henüz Oppo cephesinden resmi bir açıklama gelmiş değil.

 

Karşınızda dünyanın en çok satan Android telefonu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu