Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerVivo

Vivo X70 Serisi Dünyaya Açılıyor Hem de Origin OS İle

Vivo X70 serisi için beklenen tarih açıklandı. Akıllı telefon serisi dünyaya açılıyor. Hem de Origin OS kullanıcı arayüzü ile.

Günlerdir sızıntılara konu olan Vivo X70 serisi için bugün itibariyle markanın da resmi paylaşımları başladı. Vivo ilk olarak X70 Pro Plus modelinin sıra dışı kamera modülünü karşımıza çıkardı. Diğer paylaşım ve güvenilir kaynaklardan gelen bilgiler ışığında Vivo X70 ailesinin tanıtım tarihini biliyoruz. Sevindirici olan gelişme serinin 10 Eylül tarihi itibariyle küresel çapta görücüye çıkacağı.

Buna ilişkin paylaşılan bir diğer önemli nokta ise serinin Origin OS kullanıcı arayüzü ile gelecek olması. Vivo’nun yeni kullanıcı arayüzü böylelikle ilk kez Çin dışında kullanıma sunulmuş olacak.

Seride X70, X70 Pro ve X70 Pro Plus şeklinde üç model yer alacak. Vivo’nun bugün paylaştığı bir posterde X70 Pro Plus’ın kamera modülü net bir şekilde karşımıza çıktı. Telefonda ana kamerada OIS destekli 50 megapiksel bir kamera yer alacak. Mikro gimbal sabitlemeli 48 megapiksel Sony IMX598 ultra geniş açılı lens, 12 megapiksel telefoto ve 8 megapiksel OIS destekli periskopik kamera ile birlikte dörtlü kamera paketi tamamlanmış olacak.

Vivo, X70 serisinde özellikle fotoğrafçılık kalitesini kendi geliştirdiği V1 ISP görüntü işlemcisiyle birlikte daha iyi bir noktaya getirmek istiyor. Vivo’nun X70 serisine dair yaptığı ilk paylaşımlarda da zaten kamera vurgusu yapılıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu