Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Çift kameralı Galaxy J7 Duo geliyor! Samsung, Galaxy J serisini hatırladı

Son dönemde giriş ve orta segment rekabetinden uzaklaşan Samsung’dan yeni nesil Galaxy J ve Galaxy A serisi modeller bekleniyor. Samsung Türkiye’nin iki numaralı ismi Tansu Yeğen, bu durumu fırtına öncesi sessizlik olarak değerlendirip yeni telefonların müjdesini verdi. Görünüşe bakılırsa sözü edilen telefonlardan biri Galaxy J7 Duo olacak.

Yaklaşık iki hafta önce FCC tarafından belgelendirilen telefonun bu defa kullanım kılavuzu Samsung’un resmi web sitesinde yer aldı. Yayımlanan kılavuz telefonda yer alacak bazı özellikleri netleştirdi.

Görüntülerden de anlaşıldığı kadarıyla Galaxy J7 Duo’da çift arka kamera göreceğiz. Kamera birimi, muhtemelen Galaxy J7+ modelindeki gibi 13 megapiksel + 5 megapiksel çözünürlüğünde olacak. 5 megapiksellik kamera Canlı Odak (bokeh) fotoğraflar çekilmesini sağlayacak.

Galaxy J7 Duo
Galaxy J7 Duo

Yayımlanan kılavuz ilginç bir şekilde çıkarılabilir bataryayı işaret ediyor. 5.5 inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü Super AMOLED ekranla donatılması beklenen telefona Exynos serisi bir işlemci güç verecek. Telefonda dikkat çeken bir diğer detay ise şu ana kadar tepe modeller ve Galaxy A 2018 serisinde gördüğümüz Bixby butonu. Bu tuş kullanıcıların Bixby Home ve Bixby Hatırlatıcı’sına erişimi sağlayacak.

8 megapiksel ön kamera, önde parmak izi okuyucusu, Android 8.0 Oreo ve 3GB / 4GB RAM telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

 

Galaxy S7-Galaxy S7 edge ve Galaxy A 2017 kullanıcıları Android Oreo’ya hazır mısınız?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu