Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

MIUI 12 Sorunları Bitmek Bilmiyor, Bir Yenisi Daha Eklendi

MIUI 12 güncellemesi sonrası Xiaomi kullanıcıları sorunlarla boğuşmaya devam ediyor. Şimdi bu sorunlara bir yenisi eklendi.

MIUI 12 güncellemesinin piyasaya sürülmesinden bu yana Xiaomi, Redmi ve POCO kullanıcılarının yeni sürümde genel kullanıcı arayüzü ve tasarımı hakkında karmaşık geri dönüşler yaptığını görüyoruz. MIUI12’de kontrol merkezi en önemli değişimin sergilendiği kısımlardan biri ve ne yazık ki bildirilen hataların büyük bölümü kontrol merkezi hakkında.

MIUI 12 Sorunları Bitmiyor

Daha önce bazı kullanıcılar kontrol merkezinde kaydırma yaparken biraz gecikme olduğunu bildirmişti. Bu öncelikle MIUI 12’nin bir parçası olan ağır animasyonlardan kaynaklanıyordu. Geri bildirimleri dikkate alan Xiaomi, gecikmelerin kaynağı olarak gösterilen bazı animasyonları ortadan kaldırdı.  Ancak bazı kullanıcılar kontrol merkezini açarken hala küçük gecikmelerle karşılaştığını ve sorunun tamamen çözülmediği yönünde görüş bildiriyor.

Neyse gecikme sorunu büyük oranda giderildi, fakat kontrol merkezine ilişkin sorunlar bitmek bilmedi. Kullanıcılar kontrol merkezinde şimdi yeni bir sorun ile karşı karşıya.  Xiaomi topluluğunda görüş bildiren bazı kullanıcılara göre, en son güncelleme olan MIUI 12.1.2 ile birlikte bu yönde yeniden hatalar ortaya çıkmaya başladı. Kullanıcıların aktardıklarına göre kontrol merkezinde bu defa duraksamalar/donmalar yaşanıyor ve bazen renkten renge giren bir görüntü oluşuyor. Yukarıdaki görüntü bir Xiaomi Mi 9T kullanıcı tarafından yayınlandı.

Henüz bildirilen hatalar karşısında Xiaomi topluluğundan bir moderatör, sorunların Xiaomi tarafından bilindiğini bunların düzeltilmesi için bir güncelleme üzerine çalıştıklarını aktardı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu