Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuDonanımGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei Mate 20 Pro ve Mate 20 Kamera Özellikleri Sızdırıldı!


Huawei tarafından kısa bir süre içerisinde tanıtılması beklenen amiral gemisi akıllı telefonlara ait sızıntılar devam ediyor. Gelen bilgilere göre her iki akıllı telefon da üç kameraya sahip olacak ve çözünürlükleri noktasında farklılaşacak. Huwei Mate 20 Pro ve Mate 20 kamera özellikleri konusunda gücünü Leica işbirliğinden alacak.

Huawei Leica ile birlikte şovuna devam ediyor!

Kısa bir süre önce tanıtılan P20 Pro modeli ile akıllı telefon pazarında adeta şov yapan Huawei yeni amiral gemilerinde de bu altyapıyı kullanmaya devam edecek. Kirin 980 işlemcisinden güç almasına neredeyse kesin gözüyle bakılan cihazlar ekran tasarımları ile de farklılaşacak. Ayrıca bu ikiliye Huawei bir Lite modeli de ekleyecek.

Leica işbirliği mobil fotoğrafçılık konusunda oldukça iddialı konumda olan Huawei Mate 20 Pro modelinde 40 megapiksel + 20 megapiksel + 8 megapiksel çözünürlükte 3 arka kameraya yer verecek. Monochrome sensör ve telephoto lensi bir arada bulundurarak her ışık koşulunda başarılı sonuçlar ortaya koyan bu kamera üçlüsü bir hayli iddalı. Mate 20 modelinde ise yine 3 arka kamera yer alacak. 12 megapiksel çözünürlükteki ana kameraya 20 megapiksel çözünürlükte ikinci ve 8 megapiksel çözünürlükteki üçüncü kamera eşlik edecek.

Yapay zeka destekli işlemcisi ile fotoğrafı çekilen nesneyi ve ortamı tanıyabilen cihazlar temel ayarları sizin için otomatik olarak yapmayı sürdürecek. Bunun yanı sıra profesyonel deneyim için ayarları kişisel olarak da yapmanız mümkün. HMA-AL00 ve HMA-TL00 kod adlarına sahip olan cihazlar Leica lens ve Sony IMX300 – IMX600 sensörlerle karşımıza çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu