Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Enjoy 20 Plus özellikleriyle beraber sızdırıldı!!! MediaTek mi?

Huawei, Nova serisi ve P serisinin ardından şimdi de Enjoy serisi için kolları sıvadı. Son olarak Çinli bir sitede görülen Enjoy 20 Plus’un neredeyse tüm özellikleri de sızdırıldı

Çinli teknoloji devi Huawei, üretimde hız kesmiyor. Son olarak P ve Nova serisinden bir modeli piyasaya süren şirket şimdi de Enjoy serisi için kolları sıvadı. Bugün Çinli bir Website‘de sızdırılan Enjoy 20 Plus‘un neredeyse tüm özellikleri’de beraberinde ortaya çıktı. Hadi şimdi gelin bu özelliklere birlikte göz atalım.

Raporlara göre, Huawei Enjoy 20 Plus gücünü MediaTek‘in 5G Dimensity 800 işlemcisinden alacak. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürülen OPPO A92s‘te bu yonga setinden yararlanıyordu.  Ancak, Huawei‘nin bu telefonunda neden kendi işlemcisi 5G Dimensity 800‘ü kullanmadığı ise epey tartışma konusu oldu. Her neyse.. Başka bir detaya geçecek olursak Enjoy 20 Plus, 2400 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip, 60Hz‘lik yenileme hızını destekleyen LCD bir ekran ile karşımıza çıkacak. Ne yazık ki, Enjoy 20 Plus‘ın ekran boyutu ve tasarımı hakkında ise henüz  resmi bir bilgi yok.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Huawei Enjoy 10 Plus  pop-up kamera ile karşımıza çıkmıştı. Ancak şirketin Enjoy 20 modelinde de bu kamera tasarımını kullanıp kullanmayacağı henüz netlik kazanmadı. Zamanla belli olacaktır diye düşünüyoruz. Buna ek olarak kesinleşen özelliklerden biri de Enjyoy 20 Plus‘un kamerası oldu.  Huawei, bu cihazında 16 megapiksel  çözünürlüğe  ve Sony IMX471 sensörüne sahip bir ön kameraya yer verecek. Ayrıca arka kamerada ise dörtlü yapılandırmaya sahip  48 megapiksel Sony IMX586 sensörü bulunacak.

Diğer teknik özelliklere değinecek olursak, Enjoy 20 Plus LPDDR4X  ile desteklenen 6 ve 8GB RAM seçenekleri ile karşımıza çıkacak. Ayrıca dahili hafızanın da en az 128GB olması bekleniyor.  Buna ek olarak şirket bu telefonda bir günü rahatlıkla çıkarmanızı sağlayacak 4.200mAh‘lik bir pile yer verecek.

Son olarak, Huawei’nin bu telefonu ne zaman piyasaya süreceği hakkında henüz net bir tarih yok.  Ancak cihaz resmi olarak duyurulduğunda yaklaşık 269 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu