Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMediaTekMobirollerTeknoloji

Karne hediyesi için en iyi fırsatlar! Bu haberi ailenize de okutun


Okullar yarı yıl tatiline girdi ve öğrencilerde Karne hediyesi heyecanı başladı. Peki bu dönemde alınacak en iyi kampanyalı ürünler neler?

Okullar yarı yıl tatiline girerken öğrenciler yarım dönemin yorgunluğunu sömestr tatili boyunca atmak isteyecekler. Aileler ise çocuklarına, torunlarına ya da yeğenlerine “Karne hediyesi almak için yarışacaklar.” Birçok genç okuyucumuzun da böyle bir şeye inandıklarını / inanmak istediklerini düşünüyoruz 🙂 Bu noktada hem öğrenci arkadaşlarımıza hem de ailelerine hediye seçiminde yardımcı olabileceğini düşündüğümüz ürünleri sizlerle paylaşmak istedik.

Karne hediyesi ne almalı? İşte cevabı

Karne hediyesi için beklediğiniz fırsatları MediaMark mağazalarında bulabilirsiniz. Zira bugün yapılan yeni indirimler ile birçok üründe “bizi bile hayrete düşüren” indirimler yapıldı. Bize sorarsanız bu kampanyanın yıldızı “Huawei P30 lite alana Korkmaz Çaytema Çay Makinesi hediye olacak. Zira hem iyi bir telefon sahibi olurken evinizin en çok ihtiyacı olan elektrikli çaydanlığı da ücretsiz bir şekilde satın alabileceksiniz.

Hem çocuğunuza telefon hem de evinize çay makinesi almak; hem de 2.499 TL’ye…

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_huawe%C4%B1-p30-lite-64-gb-ak%C4%B1ll%C4%B1-telefon-midnight-black-1206418.html

Bir diğer ilgimizi çeken ürün ise Lenovo L340 model oyuncu laptopu oldu. Gençler tatilde bol bol oyun oynayacaklar. Daha sonra okul ödevlerinde de rahatlıkla kullanabilecekleri bu güçlü laptop 15,6 inç boyutunda ve Intel i5 9300H serisi güçlü bir yonga setine sahip. Bununla birlikte tüm oyunları rahatlıkla açabilecekleri Nvidia GTX1050 ekran kartı bilgisayara eşlik ediyor. 256GB SSD ve 8GB DDR4 RAM ile güçlendirilen bu laptop oyun sever öğrenciler ve onların oyun sever babaları için oldukça iyi bir seçenek.

Madem laptoplardan bahsettik şunun da bilgisini verelim. Sadece Lenovo L340 serisinde indirim yok. Tüm notebooklarda yüzde 18 KDV kadar indirim MediaMarkt tarafından kullanıcılara sunuluyor.

Birçok ebeveyn için oldukça önemli olan akıllı çocuk saatlerinde de %20 indirim var. Bu indirimden bizim de yararlanacağımızı ve Asil Dora için bir akıllı çocuk saati alacağımızı belirtelim. Bu noktada son dönemde ailelerin kameralı çocuk saatlerine yoğunlaştıklarını görüyoruz. WIKY 4 Android Uyumlu GPS Akıllı Saat ise tam işimizi görecek bir ürün diye düşünüyoruz.

Oyun konsolu ise birçok gencin hayali. Bu noktada MediaMarkt resmen çılgın bir kampanya yapıyor ve Microsoft Xbox One S oyun konsolunu 3 farklı oyun ile süslüyor.apılan kampanya ile MediaMarkt 1.699 TL gibi bir fiyata bu ürünlerin hepsini veriyor. Bu arada konsolun rengi de beyaz. Forza Horizon, Sea of Thieves ve Minecraft oyunlarına bu fiyat ve bu kampanya dahilinde sahip olabilirsiniz.

Madem oyun konsolu dedik PlayStation 4 kullanıcıları için de bir seçenek sunalım. PES’çi misiniz yoksa FIFA’cı mı bilemiyoruz ama MediaMarkt öğrencileri düşünerek PES2020 için de güzel bir indirime imza atarak oyunun fiyatını 279 TL seviyesine çekiyor. Oyun fiyatları son dönemde inanılmaz bir şekilde arttı. Bu ve buna benzer kampanyaları değerlendirmek gerekiyor.

Siz de çocuklarınıza karne döneminde bir hediye almak istiyorsanız mutlaka bir MediaMarkt mağazasına ya da mediamarkt.com.tr internet sitesine uğrayın…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu